25. dubna 2024

Boj s hyperpigmentací s řadou Bright Reveal od L'Oréal Paris

Pokud je vám přes třicet, pravděpodobně vás už mohou na obličeji zdobit nehezké tmavé skvrnky od sluníčka. Za hyperpigmentací ale může i genetika, takže ačkoliv používáme SPF ochranu celoročně, někdy nás ani to nezachrání. Tím vás od krémů se sluneční ochranou samozřejmě neodrazuji a určitě na ni nezapomínejte v jakoukoliv roční dobu.
Na trhu se nedávno objevila velice zajímavá řada Bright Reveal od L'Oréal Paris a některé kousky opravdu stojí za to. Hezky vám rozjasní tvář a jako jedny z mála splní to, co slíbí. 



Pleťový krém Bright Reveal Dark Spot Hydrating Cream je skvělý v tom, že obsahuje vysoké SPF 50. Tmavé skvrny jsou hlavně ze sluníčka a pokud jste si stále neosvojili používání ochranného krému pod make-up, je tento krém skvělou volbou. Pleť je chráněna už s použitím tohoto hydratačního krému a není tak k němu třeba navíc ještě speciální krém s SPFkem. To je možná právě ten problém, že ke klasickému dennímu krému nechceme vrstvit ještě jiný, k němu ještě sérum, podkladovou bázi, make-up atd. Ty vrstvy se zkrátka nastřádají, je to zdlouhavé a pro někoho zbytečné.
Ochranný faktor není ale jediný benefit krému. Je jím i niacinamid, který pomáhá redukovat tmavé skvrnky a pleť rozjasňuje. Krém se okamžitě vstřebá, pleť nezanechá mastnou a rozjasnění trvá i po nanesení make-upu, takže už není třeba rozjasňovače. Pod make-upem také nijak nežmolkovatí, jak to některá SPFka dělají. 
Za mě to není jenom rozjasňující krém, ale i skvělá rozjasňující báze pod make-up.


Pokud hledáte lehčí denní péči, ale se stejně dostatečnou ochranou pleti SPF 50, můžete sáhnout po lehkém fluidu Bright Reveal Dark Spot UV Fluid. Má tekutější texturu než denní krém, nezanechává bílý film ani mastný pocit na pleti. 
Je to také perfektní podklad pod make-up, který pleť hezky rozjasní a chrání ji neviditelným filmem s vysokým faktorem.


Z celé řady je nejzajímavější peeling Bright Reveal Dark Spot Exfoliant Peel. Kromě niacinamidu obsahuje AHA, BHA a PHA kyseliny, které jsou známé tím, že zalézají hluboko do pórů a odvedou tak větší práci než mechanické peelingy. Díky tomu můžete pociťovat lehké štipkání nebo pálení a navodit si tak pocit, že vám produkt nesedí. Já mám takové pocity obvykle s prvním použitím peelingu tohoto typu a při další aplikaci už je to vždy bez problémů. S tímto kouskem je to jiné. Na pleti příjemně chladí jako máta a to při každém použití.
Peeling neobsahuje žádné abrazivní částečky, což vás také může překvapit, pokud nemáte s těmito peelingy zkušenosti. Ne každý peeling totiž musí být nutně hrubý. Já mám osobně mnohem raději tento ty než ty se zrníčky, protože jsou k pleti šetrnější a pleť je po pravidelném použití hladší a jemnější. Na tělo ale naopak hrubší částečky v peelingu vyhledávám.
Další zajímavostí je tyrkysová perleťová barva peelingu. Používám ho zhruba 2x do týdne a bohatě mi to stačí. 



Co by to bylo za pleťovou péči bez pleťového séra. Sérum Bright Reveal Niacinamide Dark Spot Serum není transparentní, ale lehce oranžové a na pleti je také neskutečně komfortní. Nijak nelepká, snadno se vstřebává a jako všechny kousky z této řady pleť hezky projasní už s prvním použitím.



Čistící gely jsou samostatnou kapitolou a pro mě zcela nezbytnou. Nedovedu si představit, že bych po odlíčení micelární vodou nanášela rovnou pleťový krém a pleť ještě nedočistila mycím gelem. A možná právě ta micelárka mi na doplnění kompletní péče trošku chybí.
Čistící gel Bright Reveal Spot Fading Serum-In-Cleanser obsahuje niacinamid jako celá řada a kromě toho ještě exfoliační kyselinu salicylovou. 
Gel je plný malinkatých třpytek, ale ty mi tam přijdou celkem zbytečné, protože se s gelem z pleti stejně opláchnou.


Na řadu Bright Reveal od L´Oréal Paris můžete mrknout na Elnino.cz. Za sebe určitě doporučuji ochranný fluid nebo pleťový krém, stejně tak sérum. A jestliže řada slibuje rozjasnění, tak mi věřte, že se jí skutečně dočkáte. Konečně pleťová péče z drogerií, co  opravdu funguje!

Už vás také trápí pigmentové skvrny?

4 komentáře:

  1. Ahoj, jj věřím, že tato řada se povedla, viděla jsem na ni reklamu. Loreal má skvělou retinolovou péči. Na e-shop jdu kouknout.
    Měj pohodový den.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,dostala jsem peeling, sérum a fluid a po pravdě jsem byla dost skeptická ale ten šok když jsem kosmetiku poprvé použila. Mám řadu teprve týden a už při prvním použití vypadala pleť jinak.Obzvlášť ten peeling je fakt dobrý a to jsem chtěla vzdát protože mě štípal na kůži. Teď už při druhém použití nic.Řadu fakt chválím.S pozdravem M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling štipká, ale s každým dalším použití to zmizí. Mě už pak jen příjemně chladí :-) je to hodně povedená řada, která opravdu funguje :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!