2. září 2020

Letní limitovaná edice Summer Trip od Bell cosmetics a další novinky

Ještě se tu ani neohřály jarní novinky a už přichází na scénu letní limitka Summer Trip od značky Bell cosmetics. Je charakteristická vším, co nesmí na létu chybět, a to je spousta barev, lesku, třpytek a hlavně výdrž, protože sluníčko ani voda se obvykle s make-upem moc nekamarádí. I když už máme venku podle počasí spíše podzim, limitka je skvěle využitelná po celý rok. Podzim je ponurý, proto ho můžeme troškou barev rozzářit a rozveselit, stejně tak vodu v bazénu vyměníme za občasný podzimní deštík. 
Rovnou začnu tím, co mě na první pohled zaujalo nejvíce a to je tato netradiční mini paletka očních stínů Water Lili Eyeshadow Palette. Obsahuje celkem 5 barev, mezi sebou šikovně kombinovatelných. Popravdě kulatou paletku očních stínů jsem zatím ještě nikde neviděla. Je hodně praktická, protože je velikostí přibližně jako pudr, takže se vejde i do malé kosmetické taštičky. Pokud tedy ještě plánujete nějaký prodloužený víkend nebo dokonce pozdní dovolenou, bude se hodit. 
Když už jsme u očí, nesmím zapomenout na řasenku. Jasně si vzpomínám, když se u nás začala značka Bell cosmetics prodávat, měli sotva pět kousků. Dnes už jich je kolem patnácti, včetně této v letním obalu Blue Bay Mascara. Není v klasickém černém, ale temném a sytě modrém odstínu oceánu a je obohacena o ricinový, rýžový, olivový a konopný olej. 
Použít je můžete buď na celé řasy, ale moc hezky vypadají jen obarvené konečky. Řasenka je i přes obsažené oleje sušší konzistence, takže na celé řasy to moc není a pouze obarvené konečky vypadají přirozeněji. Do práce bych ji nevynesla, ale na nějakou akci proč ne.
Vůbec se nemusíte bát odličování, jde to snadno. I když řasenky od Bell cosmetics jsou držáky, každý odličovač si s nimi poradí. Já používám hydrofilní odličovací oleje, takže zde platí technika olej na olej a funguje to.
U očí ještě chvíli zůstaneme. Khaki odstín mám ráda hlavně na oblečení nebo u laku na nehty, nově je teď k dostání i na linkách Green Sahara Line. Linky jsou navíc voděodolné a otěruvzdorné.
Na první pohled vypadá mnohem světlejší, ale na oku jde do klasického tmavého khaki odstínu. Pokud tedy hledáte změnu od klasické černé linky, zkuste změnu s nějakou barevnou. Výsledek nebude působit tak tvrdě, přesto to bude zajímavé.
Pro rozjasnění pleti dobře poslouží rozjasňující tvářenka v univerzálním odstínu 01 Summer Cheeks Sun Tan Blush. Je to hezký třpytivý bronzový odstín, který hezky vypadá na opálené pleti.
Tvářenku bez problému využijete i na celý obličej místo bronzeru. Jemný třpyt bude hezky odrážet světlo a zvýrazníte si tak nebo i prodloužíte opálení po návratu z dovolené. 
Tvářenka je hodně pigmentovaná, ale pouze v případě, že ji budete nanášet prsty. Štětcem a zvláště na hodně opálené pleti bude téměř neviditelná a ani ji nenavrstvíte. Stačí ale máznout prstem, rozetřít štětcem a vypadá to skvěle a přirozeně.
Pro dramatičtější rozjasnění pleti můžete sáhnout po tekutém rozjasňovači Golden Sands Highlighter. Skvělé jsou nejen na lícní kosti, ale zejména do vnitřního koutku oka a pod linii obočí. Je v odstínu 01 Sunny Glow a je to hezký zlatý třpytivý odstín, který se nanáší praktickým pěnovým aplikátorem. Na pleti pak stačí rozetřít prsy nebo houbičkou a je hotovo. Nanášet ale můžete rovnou prsty a ostřejší přechody jen lehce rozetřít. Pigmentace je skvělá, takže nemusíte ani nijak zvlášť vrstvit.
Zajímavá je novinka v podobě lesku na rty Water Splash Lip Gloss, který zvětšuje objem rtů. Už jsem pár takových kousků a nikdy jsem nepřišla na to, jak fungují. Vždy mi po nich lehce začaly brnět rty a pak byly skutečně plnější. Co za tím ale stojí, je mi neustále záhadou. 
Lesk je světlounký a na rtech působí až transparentně. Nezanechává nepříjemný lepivý pocit, i když jídlo a pití s ním není úplně komfortní. Neznám ale žádný lesk, který by se neobtiskl do skleničky s pitím. Brnění jsem vůbec nepociťovala a ani ne to zvětšení, jako lesk ale svůj účel splnil. 
Pokud lesk není vaší doménou, můžete zvolit tekutou matnou rtěnku Matt Sea Kisses. Tyto kousky jsou v odstínech 01 Sea Breeze a 03 Exotic Fruits
Rtěnky, stejně jako lesk, se nanáší pěnovým aplikátorem, který je úzký a delší. Je tedy trošku odlišný než u běžných aplikátorů z drogerie, ale práce s ním je precizní a bezproblémová.
Na rtech zaschne do pár minut úplně do sucha, vůbec nelepí a neobtiskává se, navíc vydrží i jídlo a pití.


Co se týče dalších novinek, vyzkoušet můžete nové make-upy. Jako první je dlouhotrvající matující make-up. Balení je praktické pumpičkové, takže dávkování máte plně pod kontrolou. Na výběr jsou 3 odstíny, já mám v odstínech 02 Vanilla a na druhém žádný odstín není uveden, ale na první pohled vypadá dost univerzálně.
Make-up není moc krycí, na druhou stranu se dá dobře vrstvit a blenderem s ním zaťupkáte i pupínky, které jsou více vidět. I při více vrstvách vypadá stále přirozeně a nedělá masku. Pleť hezky zmatní a stejně jako ostatní make-upy od Bell je skvělý a nemám mu co vytknout. 
Tyto produkty jsou sice převážně letní limitkou, ale co se týče paletky, tvářenky, rtěnek nebo rozjasňovačů, využijete je určitě i v podzimní dny. Když se tak poohlédnu zpět, v letních měsících bych z této hromádky využila asi jen řasenku nebo zelenou tužku na oči, jinak jde bez debat o celoroční dekorativku.

Veškerou dekorativku seženete online na e-shopu Bell-cosmetics.cz. Omezeně ji můžete sehnat ale i u nás v drogeriích Rossmann. Nenajdete tam sice tuto limitku, ale omrknout a vyzkoušet na testerech můžete třeba řasenky, make-upy, báze pod make-up, oční stíny a mnohé další a při objednávání online už tak můžete jít na jistotu.

Ulovili jste už něco z této letní limitované edice?

10 komentářů:

  1. Nic jsem neulovila, ale docela se mi líbí ty oční stíny. Paletka vypadá zajímavě a odstíny má taky pěkné.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Kosmetiku Bell osobně neznám, jen čtu různé recenze na blozích. Vypadá moc hezky. Nejvíce mě zaujala ta paletka, je skvěle promyšlená a umí zaujmout.

    Moje strava

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To souhlasím, za ty peníze je skvělá a dobře poslouží :-)

      Vymazat
  3. Ahoj, kosmetiku Bell také osobně neznám, jen sleduji na YTB. Líbí se mi balení, povedené, letní a hravé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Limitka je hodně pestrá, co se designu týče, ale ostatní kousky se drží více při zemi :-)

      Vymazat
  4. Zaujala mě ta tekutá matná rtěnka, přesně takové mi sedí nejvíc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matné rtěnky jsou fajn. Přitom ještě před pár měsíci jsem je odsuzovala a teď je mám raději než ty třpytivé :-)

      Vymazat
  5. Zatím jsem od téhle značky nic neměla, i když na ni stále slyším jenom chválu. Jen teda - dá se do těch stínů dostat štětcem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletka není úplně mini a sama používám jen štětce, takže ano, úplně bez problémů :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!