17. února 2022

Sérum a make-up v jednom True Match Nude Plumping Tinted Serum od L'Oréal Paris

Make-up True Match jistě všichni dobře známe. Nedávno si značka L´Oréal Paris připravila zajímavou novinku True Match Nude Plumping Tinted Serum. Jedná se o sérum s kyselinou hyaluronovou pro hydrataci a zároveň sjednocující make-up v jednom. Pokud hledáte jemně krycí sjednocující make-up, tato novinka by mohla být tou pravou.

Sérum obsahuje 1 % kyselinu hyaluronovou, díky které bude pleť po pravidelném používání hladší a více hydratovaná. Je to tedy zkrášlující make-up s účinky pečujícího séra v jedné lahvičce.

Aplikuje se pomocí kapátka, stejně jako u jiných pleťových sér. U make-upu jako takového ovšem preferuji spíše pumpičku, což je mnohem praktičtější a je to také čistší práce. Aplikace kapátkem trošku špiní balení, takže to chce trochu opatrnosti.

Konzistence je tekutější, ale jinak se s make-upem pracuje dobře jako s každým jiným. Krytí je spíše lehčí díky lehounké textuře a na větší nedokonalosti bude potřeba korektoru. Přirovnala bych ho například k BB krému, protože se tváří neviditelně, přesto tam je. Díky tomu se i snadno do pleti vstřebává, pleť je po něm hezky sjednocená a ani při vrstvení nevytvoří nehezkou masku. 
Já osobně make-up skoro nenosím, téměř mě od něj odnaučily roušky. Když už ale po nějakém sáhnu, vždy je to jako tento s lehčí texturou. Nemám ráda hutné vrstvy na obličeji, které vypadají jako nepřirozená omítka. 
Nejpříjemnější je pro mě nanášení pomocí houbičky, protože nemám ráda ušpiněné prsty a štětec mi také není na make-up moc blízký. Dřív jsem si prošla všemi možnými nástroji, stejně jsem ale skončila u beauty blenderu.




Make-up je tedy skvělou volbou, pokud se nechcete příliš zaobírat s nanášením make-upu a zároveň chcete mít pleť krásně sjednocenou a upravenou.
Sjednocující sérum True Match Nude Plumping Tinted Serum můžete pořídit třeba na Notinu.

Zaujalo vás nové sérum?

8 komentářů:

  1. Od značky jsem měla pouze masku na vlasy a řasenku, jinak nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už toho měla hodně, je to fajn značka z drogerie :-)

      Vymazat
  2. Ahoj, o tomto novém produktu jsem již celkem hojně slyšela, zajímavý rozhodně je. Podívám se na něj blíž. ☺ Prima recenze. Měj hezkou neděli. ♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  3. Ten vypadá velice lákavě. :) Ale já se teď moc nemaluji.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky jen zlehka a když už tak sahám po lehčí textuře :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!