7. února 2022

Vitamíny pro vnitřní klid Vely

Z mých příspěvků jistě víte, že doplňků stravy příliš neužívám. Vystačím si pouze s kolagenem, hořčíkem a v zimním období s céčkem a déčkem navíc na imunitu. Také si většinou vybírám ty netabletové, protože jejich polykání je pro mě utrpení a nikdy se nepřinutím k pravidelnosti.
Co jsem vyzkoušela poprvé, tak jsou doplňky stravy v podobě gumových bonbonů. Vím, že existuje spousta značek, která vitaminy nabízí, například na vlasy nebo pleť. Přijde mi to jako skvělé spojení příjemného s užitečným.



Gumové vitaminy pro vnitřní klid by měly pozitivně působit na vnitřní pohodu a celkově na uklidnění mysli. O to se postarají účinné látky jako konopný olej, látka L-theanin podporující soustředění a snižující nervové vypětí nebo ajurvédská bylina ashwagandha, která pozitivně ovlivňuje duševní zdraví a pomáhá lépe zvládat stres.
Účinky konopného oleje mohu potvrdit a nedám na něj dopustit. Občas, když nejsem ve své kůži a vím, že by se mi špatně usínalo, dám si pár kapek CBD oleje na jazyk a spím až do rána jako miminko. 

Ingredience: konopný olej, L-theanin, ashwagandha, GABA (výtažek z kořene withánie opojné), glukózový sirup, cukr, voda, regulátor kyselosti (kyselina citronová), želírující látka (pektiny), regulátor kyselosti (citrany sodné), barvivo (antokyaniny), kokosový olej, přírodní aroma, protihrudkující látka (karnaubský vosk).


Vitamíny mají tvar hvězdiček a chuťově jsou moc dobré. Jsou sladké, ale ne přeslazené a převládá ovocná chuť.
Vypadají jako klasické želé bonbony a malinko se liší konzistencí, třeba od želé bonbonů, jaké známe ze supermarketu.


7 komentářů:

  1. Tak takové bonbony bych brala hned!

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Jsou skvělé, takové doplňky stravy by měly být všechny :-)

      Vymazat
  3. These gummies sound great. Lovely way to intake supplements!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem o nich slyšela a všichni je teď propagují, vypadají dobře. Vitaminy jsou určitě důležité a neměli bychom je podceňovat. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!