10. února 2022

Vlasová kosmetika Tomas Arsov

Jméno Tomáš Arsov může být někomu povědomé. Já ho mám v povědomí jako kadeřníka, ale především pod kosmetikou Tomas Arsov. Stále častěji na kosmetiku narážím na Instagramu, ale viděla jsem ji i v několika časopisech. S profesionální vlasovou kosmetiku, když pominu Olaplex, moc zkušeností nemám. Proto mě potěšil lednový balíček od holek z Arome, že jsem si díky nim mohla rozšířit své obzory.


Nejdříve bych začala vlasovou dvojkou na jemné vlasy se zeleným čajem. Hned při prvním použití mě zaujala příjemná svěží vůně zeleného čaje. Byla celkem výrazná, ale musím říct, že na rozdíl od převoněné pleťovky mě vůně hodně bavila a hlavně mě neobtěžovala. 

Mám vlasy jemné, ale suché a na omak drsnější, takže se nikdy nespokojím jen se šamponem. Musím mít vždy po ruce kondicionér a ještě i nějakou výživnější masku nebo vlasový olejíček. 

Tato dvojka mi bohatě na mytí vlasů stačila a dvakrát týdně jsem ještě připojila masku. Obvykle si vlasy myji obden, takže nemohu posoudit, zda se mi vlasy méně či více mastily. Druhý den jsem ale nějaké zplihnutí nepozorovala, takže za mě fajn péče o vlasy.


Marulový olej je skvělý nejen na pleť, ale i na vlasy. Hodně jsem si jej oblíbila jako vlasový zábal. Vlasy jsem si umyla klasicky šamponem, abych je zbavila všech nečistot a stylingových přípravků. Pak jsem nanesla po celé délce vlasů a nechala půl hodiny působit. Pak už stačí umýt šamponem a případně dle potřeby nanést i kondicionér. Ten jsem ale nepotřebovala, vlasy jsou díky oleji hezky hydratované, zregenerované a celkově vypadají zdravěji.
Vlasy jsou jemnější a zacelené, ale ne vůbec mastné.



Okurkovou vodu používám především jako tonikum na hydrataci pleti. Okurková voda voní úžasně svěže po čerstvých okurkách. Skvělá je hlavně po ránu, když potřebujete rychle nakopnout a doslova rozlepit oči. Oceňuji ji ale i večer po odlíčení na dočištění pleti. Vůbec pleť nestahuje, ale příjemně zvláční.
Fajn je, že neobsahuje alkohol, protože jinak mě nutí kašlat a proto nemohu přípravky s alkoholem používat, je mi to hodně nepříjemné. 
Díky střičce se dá použít i během dne na obličej nebo vysušené vlasy. Pokud pracujete v přetopené kanceláři, jistě víte, co mám na mysli.


Máte se značkou nějaké zkušenosti?

6 komentářů:

  1. Já před testováním značku vůbec neznala. Nicméně šampon s koncidionérem jsem si neskutečně oblíbila a v budoucnu je chci znovu. Marulový olej mi vyřešil problém se suchou vlasovou pokožkou a dále jsem měla na testování keratinovou vodu, kterou jsem nastříkala do umytých vlasů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji znala z Instagramu, jinak osobně až díky Arome. Jsem ale maximálně spokojená :-)

      Vymazat
  2. Zrovna vůně šamponu a balzámu mi vůbec nesedí 😞

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, mě nevadí. Na vlasy mám svěží vůni ráda :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!