1. března 2022

Migreen od Topvet proti bolestem hlavy

Značku Topvet mám už roky zafixovanou především jako prodejce kosmetiky. Na sociálních sítích se ale stále častěji začaly objevovat příspěvky na různé doplňky stravy. Nevěnovala jsem tomu příliš pozornosti, protože doplňky stravy, které užívám a mám osvědčené jsou převážně od jiných značek. Také nerada polykám tablety, protože je užívám raději ve formě rozpustného prášku nebo kapek, jinak se nemohu přinutit k pravidelnosti užívání. Nedávno jsem objevila tabletky s názvem Migreen a udělala jsem výjimku. Jde o tablety, ale často mě trápí silné bolesti hlavy, tak jsem si je objednala.
Dle zjišťovaných informací značka Topvet jako taková už dnes prakticky neexistuje, protože přešla pod společnost Green Idea. Díky novému sortimentu a doplňkům stravy je to ovšem pochopitelné. Vydali se jiným směrem, což chtělo nejen nový kabátek pro své produkty, ale i název.

Kvůli častým bolestem hlavy jsem odkázána na prášky proti bolesti, po nichž mě sice hlava bolet přestane takřka okamžitě, ale žaludek a játra určitě tak nejásají. Z dlouhodobého hlediska to navíc není vhodné řešení. Migreen je bylinná kompozice, která není návyková a vnitřní orgány nijak nedevastuje.

Každá tabletka obsahuje hned několik účinných látek: kopretina řimbaba jako rostlinné analgetikum při migrénách, vrba na hormonální nerovnováhu a relaxaci, jinan na mikrocirkulaci krevního systému, hořčík proti únavě a vyčerpání, zázvor na vitalitu, verbena na předmenstruační a menopauzální potíže, vitamin B proti únavě a na správnou funkci nervového systému.

Složení: Kopretina řimbaba (Pyrethrum parthenium) stand. extrakt nať 1 % parthenolidů, Aquamin Mg – hydroxid hořečnatý (magnesium 35 %), Vavřín vznešený (Laurus nobilis) stand. ext. list 10:1, Vrba bílá (Salix alba) stand. ext. kůra 15 % salicyn, Černý česnek fermentovaný (Allium sativum) stand. ext. palice 10:1, Jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba) stand. ext. list 20:1, Zázvor lékařský (Zingiber officinalis) stand. ext. kořen 10 % gingerols, Verbena – Sporýš lékařský (Verbena officinalis) stand. ext. list 5:1, Guarana (Paulinia cupana) stand. ext. semeno D 10 %, Třezalka tečkovaná (Hypericum perforatum) stand ext. nať 0,3 % hypericin, B-komplex, stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.

Denně se užívají 2-4 tablety. Já beru tři tabletky později odpoledne, protože v tuto dobu, především když přijdu z práce, mě hlava bolí nejvíce.



Tabletky nejsou nijak veliké a polykají se bez problémů. Užívala jsem je zhruba dva měsíce a velmi mile mě překvapily. Hlava už mě nebolí tak často a hlavně ne v takové míře. 
Tabletky Migreen mi pomohly hlavně s migrénou a třeštivým tepáním v hlavě. Pokud vás také trápí bolesti hlavy, určitě tabletky zkuste.
Migreen sice neúčinkuje tak rychle, jako běžné prášky proti bolesti, na účinek si musíte počkat zhruba 1-2 měsíce. To čekání se ale vyplatí a bolest hlavy se určitě zmírní.
Mimo jiné ještě značce chválím název Migreen, který je velmi výstižný a vyladěný do podlesního detailu.

Na doplněk stravy Migreen můžete kouknout na stránkách Topvet.cz a cenově vyjdou na necelé čtyři stovky za balení.


Trápí vás také často bolesti hlavy a jak proti nim bojujete?

7 komentářů:

  1. Já mívám bolehlav poměrně často, ale nic co by nezpravilo vypití litru vody. Poznám to hlavně tehdy, kdy ten den flákám pitný režim. Každopádně občas beru prášek a proležím den v posteli..
    JE super, že tabletky fungují a hlavně, že tělo neničí zevnitř. Značku jsem zaznamenala na instagramu, ale nic konkrétního jsem nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kdybych najednou vypila litr vody, tak mám bolehlav už z toho :-) mám s pitným režimem trošku problém, ale snažím se na tom teď více pracovat :-)

      Vymazat
  2. I suffer from migraines, and this sounds wonderful. I need to check if I can get it in my country.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  3. O tomto doplňku jsem ještě neslyšela, ale vypadá velmi zajímavě. Je super, že je založen na bylinné bázi.

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujalo mě hlavně složení, díky tomu je zřejmé, že to není žádný xindl. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!