10. října 2022

Nové řasenky PRO XXL LIFT MASCARA od L’Oréal Paris

Oboustranných řasenek není na trhu moc a já je znám popravdě pouze u značky L’Oréal Paris. Když jsem byla náctiletá, pamatuji si, že jsem si jednu takovou pravidelně kupovala. Sice byla na moje studentské poměry trošku dražší, ale dělala opravdu úžasné husté mrkačky. 
Z jedné strany byla řasenka černá a z druhé bílá. A nešlo o obal, ale bílá byla i barva, která se na řasy nanášela. Byl to první krok a poté se nanášela klasicky černá. Byla to úžasná řasenka a možná byla právě od L’Oréal Paris.

Nedávno značka L’Oréal Paris uvedla novinku v podobě řasenky v červeném obalu PRO XXL LIFT MASCARA pro natočení a nadzvednutí řas. Navíc dvě řasenky prošly inovací, a to konkrétně řasenka na prodloužení řas PRO XXL EXTENSION MASCARA a PRO XXL VOLUME MASCARA na zahuštění řas.




Řasenka PRO XXL LIFT je z obou stran černá. Má klasický štětinový kartáček, který je z jedné strany zužující se do stran a z druhé strany je lehce prohnutý. Podobné kartáčky mají i verze Extension a Volume.
S první vrstvou vypadají řasy velmi přirozeně, jsou krásně oddělené a zvýrazněné. S druhou vrstvou získají navíc i na objemu a celkově jsem s výsledkem moc spokojená.
Na druhou stranu je řasenka velký držák, proto i s odličováním to chce trpělivost. Buď tedy použít nějaký dvoufázový odličovač nebo si s přírodním odličovačem vyhradit  delší chvíli. Ne, že by řasenka nešla dolů, nějak se u odličování patlala a podobně, to vůbec ne. Jen nejde dolů jedním tahem. 


Řasenky PRO XXL byly inspirovány salonními procedurami, díky tomu mohou řasám poskytnout efekt jako ze salonu, ovšem z pohodlí domova nebo místa, kde se nejraději líčíte.

Už jste někdy zkusili nějakou oboustrannou řasenku?

3 komentáře:

  1. Od L'Oréal jsem dlouho žádnou neměla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda. Značka řasenky umí, pokud preferuješ výraznější řasy :-)

      Vymazat
  2. The mascara sounds interesting.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!