27. března 2023

Kompaktní pudrový make-up Maybelline SuperStay 24H Hybrid Powder-Foundation

Pudrových make-upů už jsem vyzkoušela mnoho. Zhruba před rokem jsem dělala velký test značek, abych si udělala obrázek napříč trhem. Některé se bohužel chovaly jako pudr, jiné strčily do kapsy i silněji krycí tekuté make-upy. Mezi ty méně zajímavé bohužel patřil i Maybelline Superstay Full Coverage 16h, tak jsem zvědavá, zda si novinka SuperStay 24H Hybrid Powder-Foundation povede lépe.
Za covidu jsem si úplně odvykla na tekuté make-upy a už jsem se k nim nevrátila, spíše výjimečně, když jsem se potřebovala nalíčit na nějakou akci. Tím neříkám, že pudrové make-upy nic nezakryjí a nezvládnou to, co tekuté. Více si s nimi ale připadám jako nalíčená. Pudrové make-upy mají řadu výhod a některé jsou ještě lepší a navíc vypadají přirozeněji. Nehrozí u nich, že vám udělají masku nebo špatně zvolíte odstín. Kromě toho zastanou i pudr, takže na cestování je to značka ideál. A jistě jeden kousek unesete v kabelce na případnou úpravu fasády během dne. Ono totiž tahat skleněnou lahvičku a umazanou houbičku není zrovna ideální a dvakrát hygienické. 



Pudrový make-up Maybelline SuperStay 24H Hybrid Powder-Foundation je výborný na sjednocení pleti a zakrytí menších nedokonalostí. Krásně pleť ve výsledku zmatní jako pudr a pleť je po nanesení superjemná. Nezvýrazňuje ani nezalézá do vrásek a netvoří se po něm šupinky, máte-li na tvářích nebo kolem nosu nějaká sušší místa.
Pudrový make-up se dá nanášet dle zvyklostí štětcem, ale pro větší krytí určitě doporučuji labutěnku. Krytí je tak výraznější a výsledek je celkově lepší. Co se týče toho krytí, tak není takové, jaké jsem čekala. Měla jsem i více krycí pudrové make-upy a bez korektoru se bohužel neobejdete. Čekejte tedy spíše přirozenější líčení třeba na léto, kdy se nechcete zaplácnout hutnou vrstvou make-upu.
Pudrový make-up se dá použít i s navlhčenou houbičkou, ale to se mi popravdě ve výsledku vůbec nelíbí a už to není tak přirozené.
Součástí balení je i zrcátko, což z něj dělá kabelkový multifunkční poklad.
Jen u té houbičky pozor na pravidelné praní, stejně jako u kosmetických štětců, ať si nezaděláte na pupínky.



Make-up od Maybelline se prodává ve 4 odstínech. Dva z nich jsou světlejší do porcelánova, dva tmavší, takže si určitě vybere každý. Pudrové make-upy jsou ale skvělé v tom, že se dokonale přizpůsobí tónu pleti. Není to tedy jako u tekutého make-upu, kdy špatně zvolený odstín znamená doslova tragédii. V případě pudrového make-upu to nehraje až takovou roli a i když jste tmavší typ, světlejší odstín na vás nebude vypadat jako vápno a tmavší odstín naopak nebude moc tmavý..


Už jste vyzkoušeli nějaké pudrové make-upy?

14 komentářů:

  1. Pudry jsem dříve používala, zmatnující, ale makeup vůbec...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pudrové make-upy se objevují až v poslední době a hodně mě samotnou oslovily :-) já už pudry moc nepoužívám, tyto je zcela nahradí.

      Vymazat
  2. Make-upy nepoužívám, používám pouze pudr od Flormar, který jsem si strašně zamilovala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by jsi mohla tento pudrový zkusit, je to takový lepší krycí pudr :-) já už tekuté make-upy používám také jen zřídka.

      Vymazat
  3. Já teď mám Bourjois, který se dá použít i jako make-up, jinak žádné zkušenosti nemám :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bude určitě také podobný produkt. Zrovna ale ten od Bourjois jsem neměla :-)

      Vymazat
  4. Takový makeup jsem ještě nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš ráda přirozený make-up, tak můžeš zkusit ☺️

      Vymazat
  5. Děkuji za tip. :) Zatím ještě používám pudr od Burjois, ale jakmile dopoužiji, budu se po něčem novém dívat.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá hodně dobře, ráda bych ho vyzkoušela a mrknu po něm v drogerce. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až na něj někde narazíš, tak mrkni a třeba tě zaujme 😉

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!