20. března 2023

Růžová čistící pěna na pleť Saloos

Čistící pěny a gely si ve skincare neskutečně užívám. Používám je jako druhý krok v odličování pleti. První krok si naopak neužívám vůbec a beru to vyloženě jako nutnost. To většinou vše stáhnu micelární vodou nebo odličovacím olejem, ale druhý krok, to je jiná a mnohem příjemnější aktivita. Čistící pěna je totiž pro pleť jako pohlazení a možná je to i díky smývání konjakovou houbičkou, takže taková příjemnost na druhou.



Už to nebudu natahovat a pojďme si novinku rovnou představit. Saloos má nyní nově růžovou čistící pěnu v bio kvalitě. Hodí se na všechny typy pleti, včetně té citlivé a problematické. Neobsahuje totiž žádnou dráždivou parfemaci ani umělé konzervanty.

Když nahlédnete "pod pokličku" pumpičky a přivoníte, budete omámeni výraznější květinovou vůní damašských růží, která je ještě fajnovější a smyslnější než klasická vůně růží ze zahrady.
Obsah balení je tekutý a díky speciální pumpičce se mění na bohatou šlehačkovou pěnu. Ta neopadne ještě dřív, než ji dáte na obličej. Díky tomu vás bude hezky hladit po tvářích a díky tomu si tento čistící krok zamilujete hned po prvním použití.



Složení je na bázi šťávy z aloe vera, která pleti dodá potřebnou vláhu, stejně tak arganový olej. Ženšenový extrakt omlazuje, zelený čaj se zázvorem pak pleť harmonizují a zklidňují.
Kromě těchto složek na druhou stranu oceňuji absenci jedné složky, a tou je alkohol. Tomu neholduji ani v nápojích a v kosmetice ho nevyhledávám už vůbec. Nejenže vysušuje, ale také mě prostě dusí a nutí ke kašlání. A to při odličování a pečování o pleť nechcete.

Ať už tedy používáte pěnu večer na dočištění pleti nebo ráno po probuzení, pleť nebude nikdy strádat a bude dokonale čistá.

Složení: Aqua, Bio Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Argan Oil Polyglyceryl-4 Esters, Rubus Ideaus Leaf Extract, Ribes Nigrum Leaf Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Camellia Sinensis Seed Oil, Zingiber Officinale Water, Lactobacillus Ferment, Sodium Cocoamphoacetate, Panax Ginseng Root Extract, Pelargonium Graveolens Oil, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil, Linaloo, Citronello, Geranio, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Čistící pleťovou pěnu můžete pořídit na stránkách Saloos.cz.

Jak to máte s čištěním pleti vy? Jste tým gel nebo pěna?

5 komentářů:

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!