13. prosince 2023

Třpytivé líčení s Bell cosmetics

Vánoční svátky a oslava Nového roku si žádají slavnostní líčení. A kdy jindy nevyužít třpytivé líčení, než právě v nejkrásnějším období v roce. Bell cosmetics má novou třpytivou kolekci, která vás určitě rozzáří.
Když už je řeč o třpytkách, základem každého slavnostního líčení jsou třpytivé oční stíny. Vysokou pigmentaci a výdrž mají tyto tekuté oční stíny Nature Reflection Liquid Eyeshadow, dostupné ve třech odstínech, které rozzáří každý pohled. 


Stíny se nanáší pěnovým aplikátorem, který je úzký a precizní. Po aplikaci už jen stačí rozetřít ostré přechody do ztracena. Jen musíte být poměrně rychlí, protože stíny rychle zasychají. Nicméně ale drží jako přibité a nemusíte se bát, že by během dne ztratily na intenzitě. Nehrozí ani žádné opadávání a prášení při líčení, jako u pudrových očních stínů. A z 96 % jsou složením přírodního původu.
Stíny mají jemné barvičky, přesto s nimi váš pohled dostane úplně jiný rozměr. Pak už stačí jen řasenka a nic jiného není třeba.


Žádné líčení očí není kompletní bez řasenky, která podtrhne podmanivý pohled. Řasenky od Bell cosmetics mě nikdy nezklamaly a dlouho vydrží. Nevysychají po pár týdnech, řasy vůbec neslepují a krásně je prodlouží. Jdou také dobře odličovat a vyhovují mi silikonové kartáčky, které u řasenek kupodivu moc nevyhledávám.
Extreme lashes mascara veganská řasenka má intenzivní černou barvu a je hypoalergenní, takže ji ocení i majitelky citlivých a slzavých očí. Určitě oceníte i vyživující složení o vitamíny a rostlinné oleje a složení z 93 % přírodního původu.



Oční stíny můžeme doplnit ještě třpytivou linkou Bell's Glitter Liquid Eyeliner, ale dají se samozřejmě použít i samostatně. Oční linky vlevo jsou spíše černé třpytky v transparentním gelu a modré jsou klasickou temně modrou barvou. Dají se spolu i nakombinovat, kdy se nanese nejdříve modrá linka a přes ně ještě tmavší černé třpytky, ale to už je na každém, jak chcete experimentovat.


Slavnostní líčení se neobejde bez líčení rtů. Lesk na rty Lip Voluminizer Lip Plumper se dá použít buď samostatně nebo klasicky na oblíbenou rtěnku. A právě v kombinaci se rtěnkou vypadá opravdu moc hezky. Rtům lesk navíc i opticky přidá na objemu.


Zajímavými kousky z nové kolekce je i krémová tvářenka a rozjasňovač z kolekce Nature Reflection. Oba kousky mají též více než 90 % složení přírodního původu a obsahují malé třpytivé částečky, které odráží světlo, takže i v tomto ohledu nebudete o třpyt ochuzeni. Barvičky jsou ale jemné a ve výsledku vypadají přirozeně. Na vás už je jen to, jak produkty navrstvíte a jakou tím dosáhnete intenzitu. Stačí nanést pár kapiček, ideálně rozetřít prstem a poté doladit houbičkou pro přirozenější efekt. 





A i když si slavnostní líčení žádá třpytky a lesk, nechceme, aby nám čelo házelo odlesky jako prasátko. Pleť tak jemně štětcem zmatníme veganským minerálním sypkým pudrem Ideal Skin a výsledný efekt bude dokonalý. Na pleti je zcela transparentní a nebude nijak ovlivňovat odstín podkladového make-upu.
Součástí balení je praktický aplikátor a může se pyšnit z 98 % složením přírodního původu.



Celou řadu můžete omrknout na stránkách E-santini.cz a na Bellcosmetics.sk.

Co vás z této kolekce nejvíce zaujalo? A jaké líčení letos zvolíte k vánočnímu stromečku a na oslavu Nového roku?

2 komentáře:

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!