15. prosince 2023

Voňavé dárky od Fluff

K vánocům patří krásné vůně a Fluff umí tyto vůně jako jedna z mála značek přenést do své kosmetiky. O tom se přesvědčuji prakticky každý den, když tuto voňavou kosmetiku používám. Kdybyste chtěli svým blízkým darovat skutečně voňavý dárek který potěší, pak má Fluff dvě krásné dárkové sady sprchového gelu, tělového mléka a mycí houby. 



Vybírat je možné ze dvou sad, a to Jablečný koláč a Skořicový šnek. Já si dělala větší chutě na vůni skořicového šneku, ale paradoxně mi více voní jablečný koláč, který je i co do intenzity malinko výraznější. Obě jsou to ale nádherné sladké gurmánské vůně a ať už darujete kteroukoliv, potěší jistě obě dvě.



Tělové mléko obsahuje bambucké máslo, olej ze sladkých mandlí a díky tomu pokožku zvláční na dlouhou dobu. Není to tedy žádné řídké vodové tělové mléko, které nehydratuje. 

Obě řady jsou k dostání v drogeriích Rossmann a také online přes e-shop. Kdyby se na vás tedy v prodejně nedostalo, můžete si je objednat třeba přes mobilní aplikaci Rossmann.
Jednotlivé sady stojí opravdu pár kaček, takže jsou skvělé jako dárek, pokud máte napnutý rozpočet nebo hledáte malou pozornost pro kamarádku či kolegyni z práce. 


Kterou řadu byste si vybrali sami pro sebe?

4 komentáře:

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!