5. prosince 2023

Vánoce v každé lahvičce - Vánoční pohoda od Saloos

Když se řeknou Vánoce, ihned se mi vybaví vůně perníčků, vanilky a skořice. Ne nadarmo je toto období tím nejkrásnějším z celého roku, protože právě sváteční vůně a všechny ty dobroty si můžeme alespoň jednou do roka dopřát zcela bez výčitek.
Dokonalou sváteční atmosféru dokáže u vás doma vykouzlit sada 100% přírodních esenciálních olejů od Saloos, která voní po perníčcích, jehličí a citrusech. Je už jenom na vás, kde si svoji sváteční chvilku užijete a jakou vůni zvolíte.



Všechny esence voní úžasně a na svátky jsou to ideální vůně. Mě nejvíce voní gurmánský olej Kouzlo Vánoc vonící po perníčcích. Dále v sadě najdete Veselé Vánoce, Vánoční hvězdu, Mandarinku a Borovici. 
Malinko vám ale jednotlivé vůně přece jenom pro představu přiblížím:
  • Vánoční hvězda - typická vůně vánočního punče,
  • Mandarinka - jemná, sladká vůně šťavnatých mandarinek a zároveň lehce nahořklá po citrusové kůře,
  • Veselé Vánoce - všechny vánoční vůně pohromadě, ucítíte skořici, perníčky i jehličí z vánočního stromečku,
  • Borovice - typická vůně lesa a jehličí,
  • Kouzlo Vánoc - velice podobná vůně jako u Veselých Vánoc, jen je více skořicovější a perníčkovější.


Vůně jsou to opravdu autentické a obsahující 100 % přírodní esenciální oleje. Využití je jen na vás. Buď se dají využít do aromalampy nebo přidat do vody, když si napouštíte vanu. Vůně se tak hezky rozline po celé koupelně a i pokožka je pak také lehce provoněná.
Jen tady opatrně, pokud byste olej kapali pod proud vody napřímo. Některé esence totiž mohou citlivou pokožku dráždit, proto je doporučuji nejdříve rozmíchat se lžící rostlinného oleje, medu nebo smetany a pak spolu nalít do vody. Účinek esencí umocníte a budete se cítit jako Kleopatra, která se ráda koupala ve vaně plné mléka. 
Určitě jste někde zaslechli spojení slov tzv. Kleopatřina koupel. Kleopatra si ráda denně dopřávala koupel ve směsi éterických olejů, medu, syrovátky a mandlového oleje, čímž dosáhla jemné a hydratované pokožky. A díky Saloosu se můžete cítit jako Kleopatra, navíc ještě dosáhnete hezky provoněné pokožky.


Vánoční sadu můžete zakoupit na stránkách Saloos.cz. Může to být skvělý dárek pod stromeček, ale i pro sebe jen tak pro radost. Neznám totiž nic lepšího na navození adventní nálady, než krásné vůně a zimní počasí, které venku zrovna panuje. Zima a sníh letos na advent vyšla na jedničku a musíme jen doufat, aby před Štědrým dnem nepřišla zase obleva.


Jaké vůně evokují Vánoce u vás?

6 komentářů:

  1. Nádhera, ty musí vonět naprosto dokonale! :) Miluji tyhle vůně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní úžasně! Vřele doporučuji si je na advent pořídit :-)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jestli ti voní mandarinky, tak tahle vůně je hodně šťavnatá :-)

      Vymazat
  3. Tuhle sadu jsem brala mamce a babičce na Vánoce a měly velký úspěch!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se vůbec nedivím, voní opravdu hezky svátečně a radost bude dělat jistě i po svátcích :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!