11. prosince 2023

Vánoční kolekce Yves Rocher

Tak jako každý rok, tak i letos má Yves Rocher voňavé sváteční limitované edice. Tentokrát je to Vánoční koření a Zasněžené liči. A stejně jako k Vánocům patří koledy a vánoční cukroví, pro mě jsou to právě i limitky od Yves Rcoher, na které se vždy každý rok těším. 
Z kolekce Vánoční koření je cítit typické vánoční koření, jako badyán, hřebíček a skořice, Zasněžené liči je zase krásná sladká ovocná vůně. 
V obou kolekcích najdete sprchový gel, tělové mléko, balzám na rty, tekuté mýdlo na ruce, krém na ruce, parfémovaný sprej na tělo a vlasy či gelový peeling. Vybrat si tak můžete kompletní péči o tělo a zahalit se tak do svátečních vůní.

Pokud byste chtěli, aby vám ruce voněly jako čerstvě upečené perníčky, pak si nenechte ujít tento krém na ruce Vánoční koření. Voní opravdu autenticky a výrazně, navíc je jemný a ne příliš mastný, přesto dostatečně hydratuje. 
Bonusem je i malá velikost, takže se krém vejde do každé kapsy i kabelky.


Gelový peeling Zasněžené liči obsahuje dva druhy abrazivních částeček, a to menší, zato hrubší a velké jemné, které připomínají semínka kiwi. Možná, že jde právě o tato semínka, ale to bych musela více zapátrat. Nicméně pokožku hezky prokrví a zjemní a na dotek je pak hladká jako dětská pokožka.
V peelingu nenajdete sulfáty a z 97% je složení přírodního původu. 
Stejně jako peeling je krásně voňavý i sprchový gel a balzám na rty. Na balzám nedám obzvlášť dopustit a každý rok si musím ale aspoň z jedné limitky pořídit. Doma mám ještě z loňské kolekce Mandlové pohlazení.



Obě vánoční limitky koupíte v prodejnách Yves Rocher nebo online na Yves-rocher.cz. Vše z vánočních kolekcí zakoupíte samostatně, ale i v krásných dárkových sadách, které potěší jako dárek. A určitě něco ukořistěte i pro sebe, protože i my si musíme umět udělat radost.

Už jste stihli limitky v prodejnách Yves Rocher očichat? A kterou z nich si letos odnesete? 

4 komentáře:

  1. Sakra tak tyhle produkty musí mít dokonalou vůni! Budu se po nich muset podívat a snad i koupím ještě něco do balíčku kamarádce. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bude kamarádka určitě spokojená, dobrá volba :-)

      Vymazat
  2. Každý rok se na limitky těším 🤩

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!