2. ledna 2024

Hydratační okurkové duo Saloos

Hydratace pleti je základem spokojené pleti a je jedno, jaké je roční období, denní doba nebo zda jste muž či žena. Hydratovaná pleť působí zdravě a pěstěně, naopak pokud pleť postrádá vláhu, je mdlá, zašedlá a také se snáze tvoří vrásky. A to určitě nechceme. Vlhkost v pleti podpoříme dostatečným pitným režimem zevnitř a samozřejmě i péčí zvenčí vhodnou kosmetikou. Doslova vzpruhou na pleť všech sušenek je výborná okurková řada od Saloos.



Hydratační okurkové pleťové tonikum pleti dodá vláhu už při samotném čištění pleti. Ráno na ně nedám dopustit před líčením, večer zase na dočištění pleti po prvotním odstranění make-upu. Vše je doprovázeno svěží okurkovou vůní, takže vás jinak nudné a stereotypní čištění pleti bude i bavit. Tonikum totiž voní svěže jako letní okurková limonáda a je to moc příjemná změna od klasických tonerů a květinových vod.
Po toniku je pleť hezky svěží a vláčná, o žádném pnutí, pálení či jiném nepříjemném pocitu nemůže být ani řeč.

Složení: voda, bio šťáva z aloe vera, glycerol, panthenol, výtažek z okurky, extrakt z opuncie, extrakt z ibišku súdánského, emulgátor polyglyceryl-4 Caprylate, esenciální olej z bergamotu, parfum, erythritol, přírodní látka z kokosového oleje, linalool, hydratační složky), limonene, sorbát draselný, kyselina citronová, benzoát sodný, kyselina sorbová.


Nedávnou novinkou od Saloos, co se týče bioaktivních sér, je okurkové sérum. S bioaktivními séry už nějaké ty zkušenosti mám a sedí mi třeba mnohem více než Královská péče od Saloos. Ty jsou totiž složením více olejové a tím pádem i mastnější, zatímco bioaktivní sérum je spíše vodové. Největším benefitem tak je pro mě to, že nezanechává mastný pocit na pleti a rychle se vstřebává, takže je fajn i jako podklad pod make-up
Sérum je transparentní a má výraznější parfemaci než u předchozího tonika a je také okurkovější co do vůně.
Sérum okamžitě hydratuje vysušenou a pnoucí pleť a určitě vám pomůže i na jemné linky a vrásky, protože suchá pleť je více náchylná ke stárnutí. 
Pokud tedy nemáte z nějakého důvodu rádi oleje v kosmetice, přesto chcete pleti dopřát maximální výživu a péči, určitě po séru mrkněte.

Složení: voda, šťáva z bio aloe vera, hydratační látka z cukrové třtiny, glycerol, extrakt z jasanu ztepilého, výtažek z okurky, extrakt z australského ovoce Riberry, extrakt z australských divokých bobulí, přírodní zvlhčující látka, sodná sůl kyseliny hyaluronové), esenciální olej z bergamotu, parfum, limonene, sorbát draselný, linalool, kyselina citronová, benzoát sodný, kyselina sorbová.



Okurkovou dvojku můžete omrknout na stránkách Saloos.cz.

6 komentářů:

  1. To vypadat na moji pleť skvěle 🤩

    OdpovědětVymazat
  2. To musí být na pleti opravdu příjemné! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Vřele doporučuji. Teď na zimu je to fajn hydratace na vysušenou pleť vlivem změn počasí :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!