12. ledna 2024

Omlazující růžová řada od Saloos

Vypustit do světa uprostřed zimy pleťovou řadu s růžemi, to je poměrně odvážný krok. Nicméně pro značku Saloos nic složitého. Saloos se totiž vždy popere se vším a damašská růže v pleťové anti-age řadě je toho skvělým příkladem.
Jelikož už nějaký ten pátek (a rok) řeším pár vrásek (od smíchu samozřejmě!), tuto řadu vítám s otevřenou náručí. A příjemná vůně navíc, to je milý benefit, kterému se také v péči o pleť nebráním.



Začala bych omlazujícím tonikem. Za prvé, neobsahuje alkohol. To je pro mě jeden z nejlepších benefitů, protože alkoholu neholduji vůbec a v kosmetice už vůbec ne. Zbytečně mi pleť vysušuje a u tonika hledám úplný opak, a to hydrataci a zvláčnění pleti. A pokud můžu zahájit proces omlazení už při čištění pleti, tak to je výborné.
Tonikum voní výrazně, smyslně a energicky po damašské růži a je to zážitek už při aplikaci na tamponek. Tonikum používám především ráno, kdy hezky nakopne moji mysl a pleť vyčistí od nečistot a potu z noci.

Složení: Aqua, Bio Aloe Vera Barbadensis Juice, Glycerol, Hydrolyzed F-fucoidan, Trifolium Repens Extract, Rosa Damascena Extract, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Decyl Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Polyglyceryl-4 Caprylate, Butylene Glycol, Geraniol, Citronellol, Citric Acid, Diglycerin, Potassium Sorbate, Linalool, Sodium Benzoate.


Pamatuji si, jak v Saloos vytvořili úplně první čistící pěnu a byla to pecka. Teď už jich je v nabídce hned několik, včetně této omlazující novinky s damašskou růží.
Čištění pleti pěnou je díky vůni nejen aromaterapeutický zážitek, ale jemností je opravdu pohlazením. Ono čistit si pleť nadýchaným šlehačkovým obláčkem je rozhodně příjemnější než běžný čistící gel.

Složení: Aqua, Bio Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Argan Oil Polyglyceryl-4 Esters, Rubus Ideaus Leaf Extract, Ribes Nigrum Leaf Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Camellia Sinensis Seed Oil, Zingiber Officinale Water, Lactobacillus Ferment, Sodium Cocoamphoacetate, Panax Ginseng Root Extract, Pelargonium Graveolens Oil, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil, Linalool, Citronellol, Geraniol, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.


Podobné platí i u bioaktivního séra. Saloos už jim pár má a všechny jsou perfektní. Toto růžové se na pleti chová úplně stejně jako hydratační sérum z hydratační okurkové řady. Vstřebává se lusknutím prstu a tím, že není olejové a nemastné, jde na pleti skoro do matna. Tím je sérum skvělé jako podklad pod make-up, ale rozumí si i s každým pleťovým krémem.
Hodně se tím liší třeba od Královských péčí Saloos, které jsou olejové a tím pádem i mastnější. 

Složení: Aqua, Bio Aloe Vera Barbadensis Juice, Pentylene Glycol, Glycerol, Propanediol Lactiplantibacillus Ferment Lysate, Pistacia Lentiscus Gum, Vitis Vinifera (Grape) Juice Extract, Sodium Hyaluronate, Dianthus Caryophyllus Flower Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Lecithin, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Pelargonium Graveolens Oil, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Leaf Oil, Linalool, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Geraniol, Potassium Sorbate, Citronellol, Sodium Benzoate.



Kompletní růžovou řadu můžete omrknout na stránkách Saloos.cz.

Máte rádi vůni růží v kosmetice?

4 komentáře:

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!