27. května 2024

Osvědčené stálice od Indulony

Indulona nepatří v kosmetickém světě mezi žádné nováčky. Neznám nikoho, kdo by neměl v povědomí tradiční modrou Indulonu na ruce Original, která je na trhu už od roku 1958. Právě tento krém se vyrábí na Slovensku dodnes podle stejné receptury, mění se pouze design obalu. Vznik názvu značky Indulona byl inspirován slovem industriralizace, kdy byla Indulona vyvinuta pro lidi ve výrobním průmyslu, aby ochránili svou pokožku před vysycháním a podrážděním. Modré Induloně se přezdívalo "zázračný krém" a ochrana pokožky před vlivy vnějšího prostředí a podpora regenerace poškozené pokožky jsou stěžejními cíli značky platné dodnes.
Mnozí z vás modrý krém na ruce od Indulony nepoužívají pouze na ruce, ale jako univerzální mazání na celé tělo.
Dnes už je ale sortiment Indulony široký a já si nejvíce oblíbila tekutá mýdla, která ruce nevysušují a hezky je po umytí provoní.


Indulonu jako takovou jsem nejvíce využila především v době covidové pandemie, kdy se používaly antibakteriální gely a ruce se myly ostošest. Běžná mýdla mají tendenci ruce vysušovat a tak jsem hledala nadstandardní péči, aby jemná pokožka rukou netrpěla častým mytím. Tento návyk mi zůstal dodnes a antibakteriální gel v mini balení mi nesmí chybět v žádné kabelce. 

Značka Indulona má ve své nabídce celou řadu tekutých mýdel s praktickou pumpičkou. Já nejraději používám variantu tekutého mýdla Indulona Original s bavlnou a panthenolem právě díky, pro Indulonu, specifické vůni. Ruce nejen při mytí příjemně provoní, ale i zvláční. A skvělé je i velké 500 ml ekologické balení, které je fajn na doplňování, až vám klasické balení s pumpičkou dojde. Je to ekologičtější, produkujete až o 81% méně plastu a také je to levnější. Balení s pumpičkou má obsah 300 ml a tak vám náhradní náplň vydrží na necelé dvě doplnění.




Indulona ale není jenom o tekutých mýdlech a krémech na ruce, ale nabízí i hydratační tělová mléka, tělové krémy nebo ošetřující tělový krém Atopiredu. Krém je bez parfemace a je vhodný na suchou pokožku se sklony k atopickým ekzémům. Přináší okamžitou úlevu suché a pnoucí pokožce a vhodný je i na jemnou a citlivou pokožku miminek. 



Širokou nabídku produktů od Indulony pořídíte na Onlinemedical.cz. Využít můžete i 10% slevu se slevovým kódem PAVLA10, a to na vše z Onlinemedical.cz.

Používáte doma Indulonu?

4 komentáře:

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!