3. prosince 2022

Předplatné zubních kartáčků? Proč ne!

Že jdou předplatit časopisy, to víme každý. Ale věděli jste, že si můžete objednat i předplatné s kartáčky na zuby? Může to být skvělý dárek pod stromeček pro maniaky do čištění zubů, ale i pro ty, kteří ústní hygienu moc neřeší a vy jim tak taktně podstrčíte velice praktický dárek. Zuby si zkrátka čistí každý a nemůže se stát, že dárek poputuje dál nebo zůstane zahrabaný někde na dně skříně s jinými nehodícími se věcmi. Sama s přibývajícím věkem dávám a také rozdávám praktičtější dárky, jako je třeba pyžamo nebo ponožky. Ještě před pár lety bych byla za podobný dárek naštvaná, ale s věkem se hold priority mění.

V dárkových balíčcích najdete převážně klasické kartáčky v kombinaci s jednosvazkovými. U těch klasických bych se pozastavila, protože nejde tak docela o obyčejné kartáčky. Jsou velikostí mnohem menší a připomínají spíše kartáčky pro děti. Díky tomu se dostanou i do hůře dostupných míst. 
Jde o speciální japonské kartáčky PEN GRIP NAVI a jsou u nás takovým unikátem. Kartáček sama používám delší dobu a přijde mi, že se vůbec neopracovává, štětiny se neohýbají a vypadá pořád jako nový. No uvidíme, co ukáže čas, ale vypadá to, že než se z něj stane smetáček na vyhození, ještě to chvíli potrvá.


Z praktických balíčků je na výběr i eko zubní kartáček z bambusu, na který si můžete nechat vyrýt nějaký nápis. Půjde tak o personalizovaný dárek, který jistě potěší. Můžete na něj nechat zvěčnit jméno obdarovaného nebo třeba zamilovaný vzkaz pro drahou polovičku. O netradiční dárek tak máte postaráno.
Bambusový kartáček se prodává v ploché, kulaté, ergonomicky tvarované nebo široké verzi a nebo můžete mít všechny hezky pohromadě v dárkovém balíčku a vyzkoušíte tak všechny.


Na Dobrykartacek.cz je možné vybírat z několika dárkových balíčkůstejně tak si můžete zvolit předplatné
Jednotlivé typy kartáčků je možné zakoupit i samostatně a zvolit z několika barevných variant. V balíčku najdete i nějaké to místo navíc, takže k němu můžete přibalit třeba i zubní pastu, nit a další pomůcky, ať je dárek ještě dokonalejší.

Na nákup stále platí i kód na slevičku ALLMYCOSMETICS10, který využijete na celý nákup na e-shopu.

Věřím, že o zuby pečuje každý a dárek v podobě kartáčků na zuby musí potěšit každého bez výjimky.

Co říkáte na předplatné se zubními kartáčky nebo vlastní kartáček s věnováním?

8 komentářů:

  1. Zajímavý nápad :) Já tedy používám elektronický kartáček, takže bych podobný balíček nevyužila, ale pro někoho to může být moc hezký dárek :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zase pro manuální, takže mě osobně by to potěšilo :-)

      Vymazat
  2. Vypadají moc dobře. Já hlavně na mezizubní kartáčky nedám dopustit, už si bez nich rutinu neumím představit. :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám elektrický a přítel už také, ale je to moc fajn nápad na dárek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám doma také elektrický kartáček, ale leží mi v šuplíku a vždy stejně sáhnu spíš po těchto manuálních :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!