7. prosince 2022

Sada s vůní čokoládových sušenek Stani Chef's

Vánoce už se nezadržitelně blíží a pokud stále nevíte, co svým blízkým pod stromeček, mám pro vás jeden voňavý tip. Tou je bulharská značka Stani Chef's nabízející přírodní produkty úžasných gurmánských vůní. 
Já neodolala vůni čokoládových sušenek, která je hodně autentická a výrazná a pokud jste milovníky sladkých dobrot, určitě jí neodoláte tak jako já. A rozhodně nijak neuškodí vaší postavě, jen si možná vypěstujete závislost na té smyslné čokoládové vůni.



Sada obsahuje sprchový gel na tělo a vlasy, tělové mléko, tělový peeling a krém na ruce a chodidla. Asi není třeba vypisovat, jak jednotlivé produkty fungují. Přece jenom sprchový gel používáme denně každý a víme, jak funguje. Hlavním lákadlem je ovšem vůně. Tedy alespoň já si sprchový gel podle vůně vybírám. A také nesmí pokožku vysušovat a tento sušenkový všechny moje požadavky splňuje do puntíku. 

 
Na tělovém mléku oceňuji praktickou pumpičku a výživnou konzistenci. Není nijak řídké, ale ani hutné jako krém. Je to něco mezi a díky tomu se jednoduše roztírá a nezanechává na pokožce mastný film. Můžete tak večer bez obav ihned vklouznout do pyžámka a věřte mi, že tu vůni ze sebe budete cítit ještě dlouho po namazání i v posteli. Usínat se sušenkami je tedy zaručeno.


Tělový peeling obsahuje částečky soli. Osobně bych vzhledem ke sladké vůni sušenek volila peeling na bázi cukru, více mi to pak spolu ladí. Sůl ale vůni nijak neovlivňuje, takže mi to vlastně ani tolik nevadí. 
Peeling je bohatý na oleje, proto je extra výživný, nevysušuje a samozřejmě díky vůni potěší nejen tělo, ale i smysly.
Konzistencí je poměrně hodně hutný, ale pracuje se s ním dobře. Po opláchnutí je pokožka vláčná, ale ne nijak umaštěná. Ráda ho používám i na peeling rukou, protože pokožku rukou hezky zjemní.


Na závěr bych zmínila jemný krém na ruce a nohy. Textura je jemná a hodně mi připomíná pleťový krém. Vzhledem ke složení by se na obličej dal klidně i použít. Voní jemněji než předchozí kousky, ale je stejně fajn.


Na celou sadu s vůní cookies můžete mrknout na stránkách Litlolo.cz. Na výběr je i spousta dalších voňavých sad, jako třeba kokosové mléko, vanilková zmrzlina, melounový mléčný shake, malinový cheesecake a mnohé další "jedlé" vůně. 
Produkty se dají zakoupit i samostatně, takže když už jsme u tipů na dárky, můžete někoho potěšit třeba balíčkem několika sprchových gelů v různých vůních nebo jednotlivé produkty mezi sebou nakombinovat. 



Podtrženo a sečteno, už jen kvůli té dokonalé vůni doporučuji tuto řadu vyzkoušet a o parádní dárek máte postaráno, ať už pro sebe nebo pro někoho blízkého. 

Už máte všechny dárky nakoupené? A dáváte nebo dostáváte rádi kosmetické sady?

5 komentářů:

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!