19. června 2023

Masky Garnier Hyaluronic Cryo Jelly

Plátýnkové masky od Garnieru jsou sázkou na jistotu, která nikdy nezklame. Některé masky mohout lepkat, nedrží na obličeji nebo nemají žádný efekt. To se vám s těmi od Garnieru nikdy nestane. Alespoň já neměla nikdy žádnou špatnou zkušenost.
S chladivým efektem si už značka Garnier pohrála již dříve, kdy na trh uvedla masku pod oči Hydra Bomb, která ihned po aplikaci na pleti snížila teplotu o 4 °C. Nyní se posunula ještě dál a nové hydratační gelové masky Hyaluronic Cryo Jelly zajistí snížení teploty až o 7 °C!
A nejde jen o chladivé polštářky pod oči, ale skutečné osvěžení si můžete dopřát i ve formě celoobličejové masky. 


Masky jsou obohaceny o kyselinu hyaluronovou a výtažek z okurky, které pleť zklidní a osvěží, navíc vyplní i jemné linky a vrásky.

Obě masky jsou hojně nasáklé sérem, takže pleť není třeba po aplikaci nijak zvlášť vyživovat a hydratovat krémem. Stačí jen prsty jemně vklepat zbytek séra. Po sundání masky byla pleť nejen hezky napapaná, ale i rozjasněná. Chválím, že sérum na pleti nelepká, jak to některé masky umí. To pak nezbývá nic jiného, než přebytky opravdu smýt. A u těchto masek Cryo Jelly by to byla velká škoda, protože jsou na pleti neskutečně komfortní!

Polštářky pod oči je dobré dát před aplikací přes noc do lednice, zatímco tu celoobličejovou ani nemusíte, ta po pár minutách přímo mrazí sama o sobě!


Zkoušeli jste už tyto chladivé masky?

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. To každopádně a hlavně na tento týden, ten má být hodně horký :-)

      Vymazat
  2. Wau, ten mrazící efekt musí být velmi lákavý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to v těchto vedrech velká paráda, hlavně ta celoobličejová maska :-)

      Vymazat
  3. Tyhle gelové polštářky pod oči jsem si zamilovala! Zatím jsem sice zkoušela pouze od Balei, ale dám rozhodně šanci i Garnier. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to úžasná vzpruha na oteklé oči a příjemně i zchladí :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!