8. června 2023

Zážitková cesta s Garnier do Beskyd

Před pár dny jsem se díky značce Garnier zúčastnila úžasného několikadenního eventu v téměř nedotčené přírodě. Ubytovaní jsem byli v nádherném Wellness hotelu Ondrášův Dvůr v samém srdci Beskyd, kde jsme si kromě stylového ubytování užívali i místní gastronomii. Jídlo bylo úžasné, každý si vybral ze spousty dobrot, od zeleniny, ovoce, přes saláty, sýry, až po maso a ryby, stejně tak jsme mohli i zamlsat různé dezerty. Líbilo se mi, že celkově byla místní kuchyně postavena pro všechny, kteří se snaží jíst zdravěji. Žádné řízky nebo knedlo vepřo zelo, což mi zcela vyhovovalo!

Nejenže jsme si tedy užili toto úchvatné místo, představili jsme si několik novinek od Garnier. Uváděly se nové barvy na vlasy Olia v mnoha odstínech, které jsou bez amoniaku a silikonů. Jen pro zajímavost, první domácí barva na vlasy byla uvedena už v roce 1960.
Dále byly mezi novinkami ananasová vlasová řada Super Food, ale i tělová máslíčka Body Superfood, řada s černým uhlím a spousta pleťovky, především noční sérum s vitaminem C, sluneční péče, ale i ta samoopalovací. Nechyběly ani šampony proti lupům nebo voňavý meruňkový šampon pro malé mrňousky. 
Některé novinky jsme dostali přímo na místě jako dáreček a kdybych věděla, co všechno má pro nás Garnier přichystané, stačilo by mi do kufru přibalit jen kartáč na vlasy a zubní pastu s kartáčkem.

Také jsme se dozvěděli závazky Green Beauty, například využívání více přírodních ingrediencí, více recyklovaných a recyklovatelných obalů, více zodpovědně získávaných zdrojů, využití více obnovitelných zdrojů energie a samozřejmě žádné testování na zvířatech!
Též jsme se zapojili do úklidu na Pustevnách v rámci projektu Ukliďme Česko, kterému je značka Garnier partnerem. Koruna z každého prodaného produktu od Garnier jde na podporu této organizace. 

Ukliďme Česko je úklidová akce dobrovolníků, která probíhá na celém území Česka. Cílem je uklidit nepořádek z volné přírody a zamezit tak vzniku černých skládek. Zapojit se samozřejmě může každý, a to buď jako dobrovolník, jako organizátor úklidu nebo lze akci podpořit materiálně či finančně. 
Tato organizace se mimochodem zúčastnila i úklidu po loňském tornádu na jižní Moravě. 

Spolu s ostatními jsme se vydali procházkou k soše Radegasta a na Pustevny a na této trase sbírali odpadky. Nejvíce šlo o kapesníky, nedopalky nebo různé obaly od žvýkaček a bonbonů. Odpad se vybral, ale čekala jsem toho mnohem víc. Na druhou stranu je fajn, že jsme čistotní a přírody si vážíme a odpad házíme do odpadkových košů po cestě, kam patří.

Pojďme se teď společně podívat na fotogalerii z těchto dní a doufám, že si je užijete, stejně jako jsem si tyto dny užila já.









































Na závěr ještě můžete mrknout na reportážní video od Garnier v tomto odkaze.

A to je, co se týče eventu, všechno. Samozřejmě jsme nafotili a natočili tisíce dalších fotek a videí, které jste mohli vidět u mě a ostatních holek na Instagramu. Šlo ale především o to, abychom si pobyt užili na maximum a vše splnilo naše očekávání a chci moc tímto poděkovat Garnieru a všem, co se na přípravě a realizaci tohoto eventu podíleli.

4 komentáře:

  1. Bedlivě jsem sledovala tvoje stories na instagramu a musím říct, že jsem docela záviděla! Nádherný hotel, okolí a samotné produkty. To je sen každé blogerky. Garnier nemá vymazlené jen balíčky, ale i eventy koukám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to i moje vůbec první wellness a asi ne poslední 🙂 celkem se mi to zalíbilo 🙂

      Vymazat
  2. Obdivovala jsem už na IG, nádherná akce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to opravdu perfektní, málo co teď tento event trumfne :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!