14. září 2023

Nové kousky od Fluff cosmetics

Když si koupíte cokoliv od značky Fluff, tak dostanete přesné autentické vůně, které jsou namalované či napsané na obalech. Právě to se mi na značce líbí, že dokáže překvapit opravdu pravými a vymazlenými vůněmi.
Začnu rovnou tím, co mě zaujalo na první pohled nejvíce. Odličovací balzám divoká borůvka má lákavou fialovou barvu a dokonalou ovocnou vůni borůvkové žvýkačky. Opět tedy platí moje tvrzení, že pokud čekáte borůvky, s Fluff dostanete borůvky. 


S produktem tohoto typu nemám úplně zkušenosti, takže mě omluvte, jestli budu mystifikovat ohledně způsobu použití. Jedná se o balzám na odstranění make-upu, proto si vždy odrýpnu menší množství na tamponek a odličuji se s ním, jako bych na tamponek nanesla micelárku nebo pleťové mléko. Balzámek po styku s teplou pokožkou roztaje a jelikož mi takhle funguje, je to asi i správně. S make-upem si poradí a ještě krásně pleť vyživí a provoní. Cítím ze sebe borůvky ještě chvíli po odlíčení a nějak se té vůni nemůžu nabažit. 
Pokud tedy odličování jako takové nemusíte, s tímto voňavým kouskem vás to bude určitě bavit.



Tělový krém s mandarinkou voní po citrusech, trošku sladce po mandarince a nahořkle po grepu. Je určen na redukci celulitidy a může se pochlubit složkami z 95 % přírodního původu.
Má hutnější texturu, takže nejde o žádné řídké tělové mléko s přemírou vody. Pokožku tak příjemně zvláční a provoní, avšak nezanechává mastný pocit. 


Vítaným kouskem je pro mě růžové anti-age tonikum s květy kudzu. O těch slyším poprvé, nicméně toniku dávají krásnou jemnou květinovou vůni. Musím říct, že hlavně po ránu před líčením je to hodně osvěžující a krásně mě to probudí do nového dne. Z pleti stáhne ráno po noci výpotky i další nečistoty a je moc fajn i večer na dočištění.
Tonikum má celkem netradiční balení s rozprašovačem, ale dá se na to zvyknout. Mám osobně raději vylévací lahvičky přímo na tamponek, ale když se nastříká, je to také ok a funguje to. 


Na konec si nechávám velkou specialitku, a to dvoufázové sérum s vitamínem C a kurkumou. Céčko je skvělé na rozjasnění pleti a redukci pigmentových skvrn, takže pokud vám z léta nějaké vyskákaly, směle do tohoto séra! Sérum se dá používat i samotné, protože dobře hydratuje. Ve složení najdeme oleje, ale nezanechává žádný mastný film a na pleti je sérum velice příjemné.
Před použitím nezapomeňte sérum protřepat a pak stačí jedno kapátko na celý obličej a krk. 
A samozřejmě nezapomeňte kombinovat s opalovacím krémem na obličej. Díky céčku může být pleť náchylnější k podráždění a pleť je tak třeba chránit. Jak to vypadá, sluníčko si ještě venku užijeme, to ale nemění nic na tom, že SPFko bychom měli používat celoročně.


Značka je k mání v drogeriích Rossmann, a to online nebo v kamenných prodejnách. Ty určitě doporučuji více, protože si můžete přímo na místě všechno očichat.

Co vám od Fluff voní nejvíce a co jste si naposledy pořídili?

6 komentářů:

  1. Tahle značka mě moc láká, ty vůně, mňam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musí vonět opravdu nádherně, budu se po nich muset mrknout. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to perfektní kosmetika, mrkni až budeš mít cestu kolem drogerie :-)

      Vymazat
  3. Už se do toho Rossmannu budu muset jít podívat a očuchat!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!