12. června 2024

Eveline Cosmetics zasílá i do ČR a na Slovensko!

Značku Eveline Cosmetics pravděpodobně už znáte. Je to polská značka kosmetiky za rozumné peníze od make-upu, přes péči o pleť a tělo až po vlasovou kosmetiku. Já už pár kousků v minulosti také měla a nebyly vůbec špatné. Nedávno oficiální e-shop rozšiřoval země, do kterých se doručuje. A jednou z nich je právě i Česká republika nebo Slovensko. 
Níže najdete ochutnávku z toho, co si můžete nechat k nám zaslat a co nejvíce zaujalo mě osobně. Musím říct, že jsem měla docela problém si vybrat. Tolik zajímavých kousků na jednom místě...

V první řadě mě zaujala růstová séra na řasy. Teď se podržte, jedno stojí kolem stovky, přitom všechna séra, co jsem doporud vyzkoušela byla za několik tisíc! V nabídce jsou celkem 3 séra tak jsem rovnou vzala všechny. Samozřejmě si nedělám žádná velká očekávání, tato séra měla na stránkách ale i poměrně dobré hodnocení.


Všechna tři séra mají silikonový kartáček, jaký známe u řasenek a sérum je bílé, krémové, takže ne vodové a transparentní, jako u ostatních sér. Řasy obarví jako řasenka, akorát na bílo, ale barva po chvíli zmizí. Séra jsem zkoušela pod řasenku jako podklad a výsledný efekt je perfektní. Řasy krásně pročeše a oddělí, řasenka se pak lépe nanáší a lépe také drží. Kdyby se tedy růst řas nekonal, aspoň pro ten efekt budou perfektní. Séra mi připomínají řasenky od L´Oreál Paris, kdy z jedné strany byla řasenka bílá a z druhé černá. Pamatujete si je také?


Další lákavou kategorií je make-up a dekorativní kosmetika. Vzala jsem si od každého trochu, hlavně doplnění zásob make-upu, řasenky a paletky. Mají i spoustu štětců, beauty blenderů a pomůcek, takže můžete přihodit i to.

Make-up Wonder Match je také perfektní. Má slabší krytí, ale jelikož používám hlavně tónované krémy, vyhovuje mi na 100 %. Krásně pleť sjednotí a je lehounký, takže nedělá žádnou masku. A překvapí i velký výběr odstínů. 


Paletka očních stínů Shocking Nudes má moc hezké odstíny a nejzvláštnější je asi odstín Surprise, kdy jde v podstatě o červené stíny zalité v průhledném gelu.
Stíny nijak nepráší, neopadávají při líčení pod oko a jsou i dobře pigmentované. 





Řasenka Wonder Match má silikonový a lehce ohebný kartáček, který je ke konci zúžený a tak je skvělý na titěrné řasy v koutcích oka. 


Na pleťové kosmetice jsem docela závislá. A i když mám doma hodně velké zásoby krémů, sér nebo přípravků na odličování, od Eveline Cosmetics mě zaujala řada Beauty&Glow, od které jsem vzala čistící pěnu, čistící micelární gel, micelárku, odličovací olej a peeling, takže vše na kompletní odličovací rutinu.
Celá řada se neskutečně povedla. Odličovací olej není vůbec mastný a výborný je i peeling, ten jsem si z celé řady oblíbila asi nejvíce. 


Od Eveline Cosmetics jsem zkusila i jinou pleťovou řadu, a to s 24 karátovým zlatem. Právě na micelární vodě Gold Lift Expert si nejvíce cením absenci alkoholu, který akorát zbytečně vysušuje.


Pleťový krém Gold Lift Expert je krásně jemný a odí se jak na den, tak i na noc. Pokud byste v něm hledali viditelné částečky zlata, tak vás zklamu. 



Eveline Cosmetics můžete objednávat na oficiálních stránkách značky zde. Pokud byste si také rádi něco objednali, můžete využít slevový kód HELLO40 pro velkou 40% slevu!

Při objednávkách nad 29 EUR je poštovné zdarma a i samotné doručení je bleskové. Jde to přímo z Polska a objednávala jsem ve čtvrtek odpoledne a v pondělí už jsem měla balík u sebe. Kdyby tedy nebylo víkendu, vše dorazí do pár dnů. Platit můžete přes Pay Pal nebo kartou a vše proběhlo naprosto hladce.

Značku možná někteří sledujete na Instagramu, ale pozor, existuje spousta profilů, ovšem jediným oficiálním je tentostejně tak Facebook

Znáte značku Eveline Cosmetics a co už jste vyzkoušeli?

4 komentáře:

  1. To už je pár let, co jsem od značky něco měla, ale měla jsem ji ráda;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky a proto mě překvapilo, že už toho má v sortimentu tolik :-)

      Vymazat
  2. Nikdy jsem nic od této značky nevyzkoušela, ale ta paletka teda vypadá hodně dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vřele doporučuji značku omrknout a nebát se objednávky ze zahraničí :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!