19. června 2024

Novinky od Maybelline

V posledních novinkách od Maybelline mi nemohl uniknout nový make-up Maybelline Instant Age Rewind Perfector 4-In-1 Glow. Zamilovala jsem se do něj po prvním použití a doma mám už asi 4 balení v různých odstínech. 
Jde o primer, korektor, rozjasňovač a BB krém v jednom. Obvykle produkty několik v jednom nevyhledávám, ale tady je spojení všeho perfektní. Není to hutný krycí make-up, ale krásně pleť sjednotí a hlavně rozjasní, protože obsahuje miliony malinkatých třpytek. Barva třpytek se u jednotlivých odstínů malinko liší. U světlejších odstínů jsou do stříbrna, u tmavších zase do zlata. Je to logické, protože k létu zlatá prostě patří.
Hlavně ten glow efekt se mi na něm líbí a na jaro a léto je to perfektní fasádička na obličej. Rozumí si i s krémem s SPF 50, který používám jako podklad a nijak s ním neflekatí ani nežmolkovatí. 
Nanáším ho klasicky na beauty blender. Pudr na závěr už ani nepoužívám, abych se nezbavila toho úžasného glow efektu.
Mnohým z vás make-up nevyhovoval, ale je to otázka preferencí. Pro mě osobně je tím nejlepším a jen těžko jej něco překoná.
Je to opravdu perfektní kousek, na který nedám při líčení dopustit. Pokud hledáte jemnější krytí a spíše jen sjednocení nebo lehčí vrstvu na léto, tento je ideální. 




Make-up Instant Age Rewind Perfector má podobné balení jako houbičkový korektor Maybelline Instant Anti-Age Eraser, jen je větší. Pokud hledáte zakrytí nedokonalostí nebo kruhů pod očima, tento korektor je perfektní. Aplikuje se houbičkou a pak stačí jen rozetřít beauty blenderem. Korektor je ideálním doplňkem k předchozímu make-upu.



Dalšími novinkami od Maybelline jsou řasenky. Ať už jsem od Maybelline sáhla po jakékoliv, nikdy mě žádná nezklamala.


Objemová řasenka Maybelline Lash Sensational Firework má být inspirovaná ohňostrojem, protože má speciální silikonový kartáček se spirálovitě uspořádanými štětinami. Mě až tak speciální nepřijde, je jako každý jiný. A ještě jedna zajímavost ke kartáčku, je ke konci hodně ohebný. Při líčení se ale tolik neohýbá, takže to skoro nepoznáte. 
Má to ale jeden skvělý efekt, protože díky té pružnosti se při líčení neobtiskává, takže není třeba nic upravovat vatovou tyčinkou. Já jsem snad nezažila řasenku, u které bych se obešla bez zmizíkování obtisků vatovou tyčinkou. Až na tuto.
Je to určitě dobrá řasenka, ostatně jako většina od Maybelline. Nijak neslepuje a během dne neztrácí na intenzitě. Jednu mouchu ale řasenka přece jenom má, a to dličování... běžnou micelárkou mi nejde dolů vůbec. Z řas ano, ale měla jsem pak pandí oči a černou barvu všude okolo. Fleky jsem odstranila až odličovacím olejem. To ani nechci vědět, jak je na tom voděodolná verze...



Druhá řasenka Maybelline The Falsies Surreal je prodlužující a má také poměrně specifický kartáček se štětinkami různých velikostí. Dostane se tak na každou řasu, včetně těch titěrných. 
Kartáček je klasický štětinový, ne silikonový. Celkově se mi s ní asi pracovalo lépe než s předchozí, i odličovat šla snadno. Kdybych si tedy měla vybrat, určitě bych šla raději do této.


Podtrženo a sečteno, ruku do ohně dám za make-up a korektor, řasenky také nebyly špatné, ale do Firework bych už asi nešla, to odličování byl opravdu velký problém.

Která z novinek od Maybelline vás nejvíce zaujala?

4 komentáře:

  1. Ahoj, nedivím se, že jsi si make-up zamilovala, taky na mě působí skvěle. Určitě na podzim pořídím. Měj krásný a pohodový víkend. ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Korektor je skvělý, jeden z nejlepších :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!