24. července 2023

Voňavá kosmetika Fluff

Jestli hledáte tu nejvoňavější kosmetiku a za super peníze, pak doporučuji mrknout na značku Fluff. Vůně a cena ale není jedinými lákadly, pokocháte se i krásnými obaly, které vypadají více jako potraviny, než jako mazání na tělo!



Začnu rovnou tím nejvoňavějším, a tím je tělový jogurt maliny a mandle. Perfektní je nejen vůně, ale i textura, kterou byste si nejraději nabrali na lžičku. Vůně je výrazně ovocná po malinách a pokožku krásně provoní na dlouhou dobu. Úplně mi připomíná malinový milk shake! Hezky pokožku zvláční, když je vysušená od sluníčka a celkově je to skvělý kousek. 
Když jsem se ráno namazala před odchodem do práce, ještě později odpoledne jsem ze sebe cítila svěží maliny, takže vydrží déle než kdejaký luxusní parfém!
Fajn bonusem je složení z 95 % přírodního původu.


Velká chuťovka je pleťový peeling na obličej a rty kiwi. Je hodně hutný, gelový a je na bázi cukru. Cukrové peelingy mám mnohem raději než ty solné, protože více korespondují s ovocnými sladšími vůněmi. 
Kromě toho peeling obsahuje i celá zrníčka máku, díky čemuž kromě zelené barvy skutečně připomíná kiwi.
Peeling je hrubší, takže ho využijete kromě obličeje i na celé tělo. Jen na obličeji díky hrubosti nemusíte moc tlačit na pilu. Snadno se ale po styku s vodou rozpouští, vytvoří jemnou bílou emulzi a zbaví pleť nečistot a odumřelých kožních buněk. Skvělé třeba před sluněním na dovolené nebo před použitím samoopalovacích přípravků. Bronz pak lépe chytá...



Kávu jsem nikdy nepila. Dokonce jsem byla její odpůrce! Jenže co máme doma italský pákový kávovar, kávu miluju. Ovšem jen s napěněným mlékem a teď neznám lepší nápoj! A přesně jako čerstvé kapučíno voní i tento denní pleťový krém Morning Cappuccino. Právě díky úžasné vůni se z krému stal můj velký oblíbenec.
Kromě výtažku z kávy obsahuje i výtažek z kombuchy či olej z mučenky. 
Vzhledem ke kelímkovému balení doporučuji na nanášení špachtličku, která mi u balení trošku chybí. Mám ji ale doma v zásobě, takže to není takové minus. Je to hlavně z hygienických důvodů, abyste si do krému prsty nezanesli zbytečné bakterie, díky kterým se pak tvoří pupínky. Tedy alespoň na tohle moje pleť trpí, takže s tím musím u těchto rýpacách balení už dopředu počítat.
Krém má mnohem jemnější parfemaci, než třeba tělový jogurt. A to je dobře. Na pleť je přehnaná vůně zbytečná, hlavní jsou účinky. 
Nicméně krém je naprosto boží a doporučuji všem kávomilům!


A jako poslední se podíváme na zoubek podkladové bázi Milky Base. Největším benefitem pro mě není ani to, že skvěle funguje pod make-upem, ale SPF 30. Radši bych tedy byla i za padesátku, ale i třicítka se počítá. Chránit pleť v létě, ale i po celý rok je velmi důležité a právě pod make-up se na ni často zapomíná. 
Báze je krásně hydratační, což v létě také oceníme. Vstřebává se opravdu lusknutím prstu a hned jde do matna, pleť vyhladí a nemusíte vůbec čekat na vstřebání, než budete nanášet make-up.
Co bych ještě chtěla zmínit, je vůně. Dlouho mi trvalo, než jsem přišla na to, o co jde. Báze voní ovocně, sladko kysele a pak mi to docvaklo, piňa colada!


Pleťovou i tělovou kosmetiku Fluff seženete ve všech kamenných drogeriích Rossmann, ale i online přes e-shop. Já jsem z této kosmetiky nadšená, protože ty vůně jsou hodně vymazlené a až půjdu kolem drogerie, určitě ji neminu.


Zkoušeli jste už něco od této voňavé značky Fluff?

10 komentářů:

  1. Nezkoušela, ale hodně mě láká :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, to vypadá moc hezky. Značku neznám, ale až půjdu do drogerie, tak se podívám. :) Máš to moc hezky nafocené! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) určitě v drogerce prozkoumej, mám to také v plánu podívat se jí víc na zoubek :-)

      Vymazat
  3. Maliny a mandle? Sakra to musí dokonale vonět, hned bych po tomhle produktu sáhla. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Obaly mají naprosto nádherné, asi budu mít důvod zajít do Rossmanna :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!