31. července 2023

Intimní pomůcky Satisfyer

Dnešní článek bude trošku z jiného soudku. Tuto spolupráci jsem si chvíli rozmýšlela, ale zase ne tak dlouho. Řekla jsem si proč ne, vždyť to přece není žádné tabu. Tentokrát totiž nepůjde o kosmetiku, jak je u mě zvykem, nicméně u beauty a tématu ženství zůstaneme. Řeč bude o značce Satisfyer. Pro ty, co značku neznáte, jde o výrobce designových a wellness sexuálních pomůcek se zastoupením ve více než 100 zemích světa. A to už něco vypovídá. Satisfyer se už od roku 2016 snaží šířit povědomí o sexuálním zdraví pro každého, bez ohledu na potřeby, věk, pohlaví či dovednosti. Společnost se také aktivně zapojuje do různých celosvětových kampaní o sexuálním zdraví, emancipaci, svobody vyjádření a nepřehlíží ani komunitu LGBTQ+. Značka získala i řadu ocenění za design a inovace svých produktů a je oblíbená nejen mezi ženami, ale oslovuje i muže.
Značka mi tedy není blízká jen svým sortimentem, ale především filosofií a směrem, kterým se vydává.



Dřív byla problematika okolo sexuálních pomůcek tabu a červenali jsme se už jenom při intimních scénách v televizi. Přitom to není nic, za co bychom se měli stydět a je to zcela přirozené. Většina z nás doma nějakou sexuální hračku jistě vlastní a není na tom nic divného.


Co se týče designu, ten má Satisfyer opravdu vychytaný. V mnoha případech by vás ani nenapadlo, že jde o sexuální pomůcku. Třeba jako v případě Cutie Heart. Toto silikonové srdíčko je na první pohled hodně roztomilé a sympatické, neméně tak funkční. 
Můžete je klidně položit na noční stolek, aniž by vyvolával nějakou reakci, když vás třeba doma navštíví rodiče. 


Předchozímu srdíčku je hodně podobný Pearl Diver. Oba kousky disponují 11 programy tlakových vln a 12 vibračními programy, takže můžete regulovat intenzitu (ta nejvyšší je fakt síla!).
Vyrobeny jsou z voděodolného lékařského silikonu, takže se snadno omývají a jsou šetrné k pokožce. Nicméně díky designu a velikosti je můžete snadno přibalit i na cesty. 

Nebudu vám zde vypisovat jak se pomůcky používají a co všechno dokáží, na to si budete muset při intimních hrátkách přijít sami nebo s partnerem. 



Další pomůckou, se kterou vás seznámím, je vajíčko Masturbator Egg, které není určeno úplně nám ženám, ale dobře poslouží spíše mužům. I když neříkám, že nemůžeme také přidat ruku k dílu...
Není třeba žádného lubrikantu a i toto vajíčko se snadno čistí a udržuje.
Můžete ho třeba tajně přibalit do kufru své drahé polovičce, pokud se chystá na služební cestu nebo kamkoliv jinam bez vás.


No a aby toho nebylo málo, mrkneme se spolu i na další kousky, které můžete od značky Satisfyer mít. Třeba Satisfyer Pro 2 Generation 2. Padne akorát do ruky a zastane stejně kvalitní práci jako předchozí pomůcky.

Na všech pomůckách mě překvapil fakt, že nepotřebujete žádné baterky, ale dobíjí se pomocí magnetického nabíjejícího kabelu. Je vidět, že jsem si už dlouho nic nového a moderního nepořídila, protože pomůcky od značky Satisfyer jsou úplně někde jinde.


Značka Satisfyer nenabízí pouze sexuální pomůcky, ale prodává i menstruační kalíšky. Ty používám už asi 6 let a nikdy bych neměnila. Od té doby jsem neměla v ruce tampon ani vložku, pouze používám intimky.



Kalíšek je vyrobený z lékařského silikonu, který není zdravotně nijak závadný. Obvykle mi stačí kalíšek měnit jednou, při silnější menstruaci i dvakrát za den, aniž by přetekl a prosákl na spodní prádlo. Během noci není potřeba měnit, vydržíte s ním v pohodě až do ráda, ale i tady záleží na síle menstruace. 
Obsah kalíšku vždy při výměně vyliji do umyvadlu a prsty vymyji. Po skončení menstruace ho vyvařím v kastrolku a schovám na další měsíc. Kalíšek skladuji v látkovém pytlíčku a tak je vždy po ruce a připraven k použití. 
Je to skvělá věc například na cestování, kdy se nemusíte starat o častou výměnu tamponů nebo vložek, navíc vám nevzniká žádný odpad. 
Menstruační kalíšek Feel Good můžete omrknout v několika barvách, takže si každý vybere podle svého gusta.
Na kalíšku mi vadí jediná věc, a to je ocásek. Ten u nového kalíšku vždy ustřihnu, protože se mi dobře vytahuje i bez něj. 

A víte, co je na kalíšku ještě super? Stojí necelých 400,- Kč a v balení nenajdete jeden, ale rovnou dva kalíšky ve dvou velikostech. To je super cena, protože obvykle jeden kalíšek stojí mnohem víc.

Kdybyste měli nějaké otázky ohledně používání kalíšku, klidně mi napište tady do komentáře nebo mi nechte zprávu na Instagramu, ráda vám na vše zodpovím.


Jsou pro vás erotické hračky tabu nebo jsou u vás doma zcela běžnou součástí? A zkoušeli jste už menstruační kalíšek?

6 komentářů:

  1. S kalíškem nemám zkušenosti, vždy to pro mě bylo takové tabu a jsem k tomu skeptická. :D I když spoustu holek kolem mě je spokojených, nějak se k tomu nemůžu odhodlat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si také o kalíšku nastudovávala kdeco a teď už bych se k tamponům nevrátila. Kalíšek je mnohem pohodlnější a bez starostí :-)

      Vymazat
  2. Tahle značka jde naprosto mimo mě. Vím, že tohle téma není tabu, ale tak nějak mě to nijak neoslovila a mám na to svůj názor :)

    OdpovědětVymazat
  3. Toto je snová spolupráce 🤭😁

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!