10. července 2023

Intimní mycí bio pěna Saloos

Růžovou čistící pěnu na pleť od Saloos už určitě všichni známe. Saloos má nyní novou pěnovou novinku, a to na intimní hygienu. Takže když už si můžeme dopřát super jemnou péči na pleť, proč si ji nedopřát i na... no však víte...



Intimní pěna je skvělá nejen na každodenní hygienu intimních partií, ale i na holení. Balení pěny je stejné jako u růžové pleťové pěny, tedy tekuté a speciální pumpička vytvoří bohatou a nadýchanou šlehačkovou pěnu.
Co se týče parfemace, tak ta je výraznější. Není nijak umělá, ale díky esenciálním olejům příjemně bylinková, převažující po tea tree, což je i velmi osvěžující. A osvěžení je teď v létě žádané, stejně jako zvýšený hygiena. Venku je vedro a potíme se mnohem více, a to všude. 

Co se ještě týče pleťové verze, používám ji nejen já, ale zcela beze studu i můj přítel. A to rozhodně není žádná květinka. To samé platí i v případě intimní pěny Intimia. Klidně ji můžete půjčit i drahým polovičkám, protože chlapi často intimní hygienu zanedbávají.

Na intimní gely a pěny nedám dopustit a měli bychom je používat všechny, protože běžné sprchové gely či mýdla mohou citlivé intimní partie zbytečně dráždit a vysušovat. Já s nimi začala zhruba ve 13 letech a tak to mám v podstatě dodnes. Ani bych nedokázala spočítat, kolik balení jsem za ta léta vypotřebovala...



Složení: voda, bio šťáva z aloe vera, glycerin, přírodní tenzid, komplex z mandlového oleje, přírodní tenzid, propanediol - extrakční a hydratační látka, přírodní emulgátor z kokosového oleje, esenciální olej z manuky, rhamnose - aktivní látka, glucoronic Acid - aktivní látka, alpha - glucan Oligosaccharide - probiotikum, extrakt z měsíčku lékařského, glucose - přírodní cukr, kyselina mléčná, esenciální olej z tea tree, esenciální olej z pelargonie vonné, kyselina citronová, citronellol, geraniol, kyselina sorbová, sorbát draselný, sodná sůl kyseliny anýzové, benzoát sodný.

Na intimní pěnu můžete mrknout na stránkách Saloos.cz.


Zkoušeli jste už nějakou intimní pěnu nebo používáte klasické gely?

2 komentáře:

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!