17. října 2023

Ajurvédský bylinný sprej na uvolnění svalů a kloubů Giniraja Herbal Spray

Nejsem ani vrcholový sportovec, ani nemám důchodový věk, přesto se vůbec nestydím říct, že mě tu a tam něco bolí. Jednou je to koleno, podruhé mám ztuhlá záda nebo se špatně vyspím a nemohu otočit krkem. Občas kolem toho panují předsudky, že pokud vám není sedmdesát, nemáte právo si stěžovat na bolest. I když ale sedím většinu dne v kanceláři, i mě trápí zatuhlá záda a šíje. A je to právě ze strnulého sezení za klávesnicí, protože nemám možnost se každou hodinu rozcvičovat. A když už se pak zvednu ze židle, chvíli mi trvá, než se narovnám a rozejdu. Každá práce má tedy svá úskalí a je jedno, zda je manuální nebo ne. Bolest může postihnout každého z nás, bez ohledu na věk, pohlaví či druh práce.


Pro všechny případy tu máme zajímavý ajurvédský bylinný sprej z 12 druhů bylin a koření Giniraja, který uleví od bolesti rychle a kdekoliv. Dá se snadno přenášet v batohu nebo v kabelce a díky provedení ve spreji je i praktický při aplikaci během bolesti nebo po sportovním zápřahu. 

Složení: kořen Ricinus communis (Endaru), kořen Pongamia Pinnata (Mangul Karanda), kořen Moringa Oleifera (Murubga), kořen Aegle marmelos (Beli), Piper longem (Thippili), Nigella sativa (Kaladuru), Embelia (Walangasaal), Allium sativum (Suduloonu), olej ze semen Sesamum indicum (Thala) smíchaného s esenciálními oleji z Mentha piperita (Máta peprná), Eucalyptus globulus (Eucalyptus) atd.


Sprej má hodně výraznou bylinkovo-mentolovou vůni, která se při aplikaci rozline po celé místnosti. Lehce vám i protáhne dutiny, pokud jste třeba malinko nachlazení. Je to opravdu síla. 
Sprej je nemastný a transparentní, takže o něm nebudete vůbec vědět. Ihned po aplikaci na pokožku stačí jemně rozetřít a ihned pocítíte mírné chlazení, které přechází do hřejivého pocitu. Působí tedy okamžitě. Chladivě-hřejivý efekt trvá zhruba hodinku, pak už o něm nebudete vědět, stejně jako o bolesti. Aplikovat stačí 2x denně a pro zvýšení účinku lze použít i na lehčí masáž. 
Neobsahuje analgetika a zdravotně je naprosto bezpečný, navíc byl laboratorně testovaný u nás v České republice paní doktorkou Eliškou Hromádkovou. 


Uvolňující sprej na svaly a klouby zakoupíte na stránkách Onlinemedical.cz. Můžete jej pořídit třeba babičce nebo dědovi, kteří jistě rychlou úlevu od bolesti ocení.

Také občas trpíte na zatuhlé svalstvo a bolestivé klouby?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!