19. října 2023

Voňavé kapsle inspirované vůní Daisy Love od Marca Jacobse

Ikonické parfémy od Marca Jacobse, jejichž flakonky obvykle zdobí velké květiny, určitě znáte. Parfémy od Marca Jacobse jsou ovšem k mání i v netradičních kapslích, které známe spíše v péči o pleť. Pokud jste hraví a rádi zkoušíte nové věci, pak by vám tyto kapsle neměly uniknout.



Stejně jako parfém, tak i tyto voňavé kapsličky mají typickou ovocně-květinovou vůní. Vůně je to spíše sladší, ale dokonalá.

Složení parfému Daisy Love:
  • hlava: ostružiník moruška,
  • srdce: sedmikráska,
  • základ: naplavené dřevo, kašmírové pižmo.
Na kapslích mě hodně překvapilo balení, jak je hodně malinkaté a co je malé, to je i roztomilé. Stejně tak jednotlivé kapsličky jsou mnohem menší, než které známe třeba se sérem na pleť.

V balení je celkem 30 kapsliček a určitě to tedy není na každodenní používání, protože do měsíce by byly všechny kapsličky pryč. Ve srovnání s parfémem tedy balení nevydrží tak dlouho, proto je využívám pouze na speciální příležitosti. 



Kapsle se aplikují tak, že se opatrně rozlomí kapsle a obsah vůně se přenese do dlaní. Není to typický tekutý mastný olej ale je malinko hustší, olejovo-gelovitá, proto se musí z kapsličky lehce vytlačit. Pak už stačí prsty nanášet na šíji, zápěstí nebo kamkoliv jinam chcete vůni přenést. Vůně díky olejové bázi vydrží mnohem déle než klasická verze ve flakonku na bázi alkoholu. Nemusíte se vůbec bát, vůně nedělá žádné mastné flíčky na kůži a ihned se rozetře do ztracena. Samotná kapsle je vyrobena z přírodních ingrediencí a při používání se neprodukuje žádný plast.

Je to hodně zajímavá a hlavně netradiční varianta parfému. Mě se líbí hlavně na cestování, kdy se mi nechtějí tahat skleněné flakonky. Mám vždy strach, že se mi parfém rozbije a takto si vždy zabalím pár kapsliček, které navíc nezaberou žádné místo. 
Parfémy sebou ráda nosím i v kabelce, obzvláště v miniaturkách. No a květinové parfémy od Marca Jacobse nejsou zrovna v kabelkovém formátu, právě díky obrovské květině na uzávěru. Varianta kapsliček se tedy hodí nejen na cesty, ale i do kabelky.


Voňavé kapsle inspirované vůní Daisy Love od Marca Jacobse jsou k mání na Parfemy-elnino.cz. K dostání jsou i další varianty, tak se mrkněte, která by vám voněla nejvíce.

Máte rádi sedmikráskové vůně od Marca Jacobse? A znáte tyto vonné kapsle?

5 komentářů:

  1. Teda, vůni od Marca Jacobse jsem nezkoušela žádnou a o existenci této formy parfémů jsem neměla ponětí, takže mě to překvapilo. Jak říkáš, na cestování skvělá věc, ale trochu si myslím, že v běžném životě je rychlejší na sebe parfém prostě nastříkat. Navíc se vidím, jak se mi první aplikace nepovede a kapsle se mi rozstříkne všude po koupelně :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obsah kapsliček je hodně hutný, jako gel, takže se nikde nerozleje a spíše se na kůži roztírá jako krém 😉

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Já je taky neznala, ale jsou perfektní a zajímavý tip třeba na dárek :-)

      Vymazat
  3. Tak to jsem ještě neviděla :-) . Vím, že se dávají vonné kuličky do pračky místo aviváže, ale že je i takový parfém, to vidím prvně :-) . Já jsem třeba ani dlouho nevěděla, že existuje rozlívaný parfém. Narazila jsem na něj náhodou na https://www.esensino.cz/rozlevane-parfemy/ tak jsem si ho koupila spolu s malým flakonem, protože do kabelky je to ideální. Tyto kuličky musí být ale taky super do kabelky :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!