31. října 2023

Doplňky stravy pro zdravé vlasy Green Idea

Kolagen od Green Idea patří mezi moje stálici prakticky už od uvedení na trh. Je dobrý nejen na nehty, klouby a vlasy, ale má i jiná pozitiva pro naše zdraví. Může pomoci s vyhlazením vrásek i s pomerančovou kůží na stehnech. A samozřejmě nesmím zapomenout na klouby.
Abych umocnila účinku kolagenu, především kvalitu vlasů, přidala jsem k němu nedávnou novinku v podobě tablet Hairbeauty. 
Moje vlasy jsou na tom s kvalitou teď na podzim na bodu mrazu, možná dokonce i lehce pod bodem. Jsou nejen vysušené, ale hodně se mi i lámou a padají. Občas můžeme používat sebelepší vlasovou kosmetiku, ale mnohem důležitější je to, co tělu dopřáváme zevnitř, tedy kvalitní a vyvážená strava a doplňky stravy na doplnění živin a vitaminů. Zkrátka potřebuji udržet kořínky vlasů v hlavě a nějak je posílit, aby neměly tendenci mě opouštět, když už se o ně příkladně starám. Ale jak je vidět, ani to mnohdy nestačí.


Hairbeauty je určený, jak už samotný název napovídá, pro krásu vlasů. A krásné vlasy musí být i zdravé, aby bylo vše v rovnováze. S vlasy bojuje nejedna z nás a z vlastní zkušenosti vím, že to s nimi není vůbec lehké. Najít tu správnou vlasovou péči, aby vlasy rychleji rostly, netřepily se nebo nelámaly, to jsou naše malé (velké) každodenní starosti.
Když už si myslíme, že jsme to vychytali, stačí jeden stresík a vlasy zase padají. A kolikrát ani nemusí jít o špatnou stravu. Padají klidně i změnou období a změnami teplot, což už bohužel neovlivníme.


Doplněk stravy Hairbeauty se užívá 2x denně po 1 tabletě. V balení je celkem 60 tabletek, takže balení vydrží na 2 měsíce.

Složení: Přeslička rolní (Equisetum arvense) standardizovaný extrakt z celé rostliny (křemík 7 %), L-methionin, Spirulina (Arthrospira platensis) prášek z řasy (60 % proteinu), MSM (Methylsulfonylmethan), Serenoa plazivá (Serenoa repens) standardizovaný extrakt z plodu (mastné kyseliny 25 %), L-cystin, B-komplex (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12), Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) standardizovaný extrakt z kořene (kyselina křemičitá 1 %), Kyselina hyaluronová (Sodium Hyaluronate) 0,05 – 0,1 MIO, Světlice barvířská (Carthamus tinctorius) květ, Zinek – citrát zinečnatý, Biotin, stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.

Tabletky užívám v kombinaci s kolagenem a to je pak velmi silná dvojka, kdy se účinky ještě znásobí. 


A určitě vás zajímá, jak mi tabletky zafungovaly. Zhruba po dobrání jednoho balení se mi v koutcích vlasů začaly tvořit odrosty, které mají několik centimetrů. Zatím jsem v polovině druhého balení a rozhodně budu brát dál ještě pár měsíců, protože jsem s výsledkem velmi spokojená. Nejde mi ani tak o to, aby mi vlasy rostly rychleji, ale spíš, aby mi podrůstaly novými, protože mi v posledních měsících hodně vypadaly. Potřebuji tedy větší hustotu a podpořit růst nových vlasů a na to mi tabletky pomohly.


Užíváte kolagen a doplňky stravy pro zdraví a krásu vlasů

8 komentářů:

  1. Byly doby, kdy jsem kolagen brala hodně. Pak jsem ho vysadila a zůstala jsem jen u tabletek na vlasy z DM. Do toho se snažím jíst pestře a zařazovat zdravé tuky z oříšků. Poslední dobou ale přemýšlím, že se ke kolagenu vrátím :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Já teď mám od Australian Bodycare a nic, zatím mi žádné vitamíny nic nedělaly 🙈

    OdpovědětVymazat
  3. Já teď mám od Australian Bodycare a jsem nadšena. Plno nových baby vlásků :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, jsme se pěkně trefily komentářem, akorát účinky se míjíme 🤣

      Vymazat
  4. Výsledek je opravdu super, je vidět, že to funguje. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!