18. října 2023

Narozeninová oslava 20 let Elnino.cz

V minulém týdnu jsem měla tu čest oslavit s Elnino.cz narozeniny, a to krásných kulatých 20 let. Vše probíhalo v nových a luxusních prostorách High Light v Praze.
Program celé oslavy byl opravdu pestrý, nechyběly skvělé dezerty od Bety Minaříkové z Masterchefa, které byly nejen vymazlené vzhledově, ale hlavně výborně chutnaly. Celou akci moderoval Vojta Urban, který je mimochodem manželem Betty a dříve se také účastnil kuchařské soutěže Masterchef. Dále jsme si vyrobili kytičky od floristky, michellinský bylinkář představil svoji "jedlou bižuterii " nebo jsme se mohli nechat zkrášlit dekorativkou od L'Oréal Paris.
Představovala se i voňavá novinka Calvin Klein My Euforia a je to velice příjemná sladší vůně.
Osobně mne velmi zaujala molekulárni mixologie drinků v pevném skupenství tzv. na lžičku. Chuťově to byl nevšední a rozhodně zajímavý zážitek. A toho dobrého jídla, no bylo o nás postaráno ve všech ohledech.

Jsem také vděčná za to, že se vždy na těchto akcích mohu setkat s ostatními blogerkami a influencery. Většinou se známe a komunikujeme spolu pouze prostřednictvím online světa, ale vidět se a popovídat si naživo je vždy skvělou příležitostí se ještě lépe poznat.

I když dárečky obvykle dostává oslavenec, odnesli jsme si domů každý bohatou kosmetikou nadílku. Nevím, zda všichni hosté dostali stejné balíčky a parfémy, ale že jsem dostala zrovna vůni Perfect Intense od Marca Jacobse, z toho jsem měla neskutečnou radost. Doma už tuto vůni mám z dřívějška a je to můj nejoblíbenější parfém. Jsem ráda, že mám flakonek do zásoby a s tím, co mám doma, tak nemusím šetřit. 
Jestli se chcete také na celou akci podívat, můžete tak prostřednictvím menší ochutnávky fotografií. 



























Na závěr bych chtěla z celého srdce poděkovat Elnino.cz, že jsme mohla být součástí narozeninové akce a potkat se osobně se spoustou zajímavých lidí. 

8 komentářů:

  1. Akce musela být skvělá, na fotkách to vypadá všechno krásně vyladěně :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to úžasná akce, vyladěno do posledního detailu :-)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji moc :-) je to sice jen z mobilu, ale hlavní je, že se zachytilo to podstatné :-)

      Vymazat
  3. Prostory neznám, ale muselo to být moc prima. ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Musela to být naprosto skvělá akce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pod to se podepisuji, byla to dokonalá narozeninová párty :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!