4. ledna 2024

KOREAN CONCEPT - korejská pleťová péče na míru (1. část)

Vybrat si v dnešní bohaté nabídce kosmetiky může být docela oříšek, obzvláště pokud jde o korejskou kosmetiku, se kterou třeba ani nemáme žádné zkušenosti. Můžeme na to jít ale tzv. od lesa a nechat si poradit v jednoduchých pár krocích za pomocí testu. Praktickým pomocníkem může být test Korean Concept, díky kterému s výběrem korejské kosmetiky nešlápneme vedle. Během pár minut algoritmus dle zadaných informací vybere nejvhodnější produkty právě pro váš typ pleti.
Test je ideální pomůckou pro ty, co začínají s korejskou kosmetikou nebo si prostě jen neví rady s výběrem. 
Korejská rutina sice obsahuje 10 kroků, ovšem pro začátek vám bude určitě stačit kroků méně, přesto vaše pleť nebude nijak strádat. Jsem si totiž jistá, že někteří z nás třeba ani nevyužívají benefitů dvoufázového odličování a spokojí se třeba jen s micelární vodou. To je ovšem velká chyba a možná právě proto máte problémy s pletí a nevíte si s nimi rady. 



Toto je ukázka několika kroků, které je třeba v testu vyplnit. Je to opravdu jen pár triviálních otázek, které nezaberou téměř žádný čas. Nemusíte se bát, že byste museli do testu vyplňovat nějaké osobní nebo citlivé údaje.
Vše je jednoduché a na konci vám vyjde celá rutinní korejská péče, kterou si můžete nechat zaslat i na email, abyste se k výběru mohli později vrátit a objednat jej přes e-shop.








A níže už je samotný výběr produktů z korejské kosmetiky, který mi přišel do emailu i s 10 % slevou, kterou lze na produkty v košíku uplatnit.


Korejské produkty můžete samozřejmě zakoupit i bez testu, ale doporučuji si jej udělat, abyste získali péči přímo na míru vašemu typu pleti.

S korejskou kosmetikou už nemalé zkušenosti mám, ale většina produktů, které mi vyšly, tak s těmi nemám žádnou zkušenost. Jsem tak ráda, že opět vyzkouším něco nového. Jediné, co už jsme v minulosti vyzkoušela a je to i můj oblíbenec, tak je to krém Purito s SPF 50. Ten používám v létě i v zimě jako podklad pod make-up a je opravdu výborný. Na SPFko bychom neměli zapomínat celoročně a pokud si na něj zvykneme jako běžný podklad pod make-up nebo místo denního pleťového krému, máme napůl vyhráno. 

Pokud stále váháte, mrkněte na recenze zákazníků, který už si testík také vyzkoušeli. O tom, jak mi vybrané produkty vyhovovaly, to si ukážeme zase v dalším článku. Už teď ale mohu prozradit, že si moje pleť s výběrem sedla.



Co říkáte na tento nápad od Korean Concept? A používáte korejskou kosmetiku nebo byste s ní chtěli začít?

8 komentářů:

  1. Korejskou kosmetiku mám moc ráda. Těším se na další článek ☺️

    OdpovědětVymazat
  2. Z korejské kosmetiky jsem používala jen masky, ale byly úžasné! :) ani jsem nevěděla, že nějaký takový test je, budu si ho muset vyzkoušet :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. S korejskou kosmetikou nemám žádné zkušenosti, ale poslední dobou si na základě pozitivních ohlasů všech dost pohrávám s myšlenkou, že bych nějaké produkty mohla vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Směle do toho. Korejka je skvělá péče a jakmile ji vyzkoušíš, už u ní zůstaneš :-)

      Vymazat
  4. Dobrý den chtěla bych poprosit o radu.chtela bych si koupit korejskou kosmetiku,ale ten test se mi zdá dobrý,ale nerada používám krémy.dalo by se sestavit nějaká sestava pro mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, zkuste se obrátit na někoho z kontaktů na stránkách Korean Concept. Určitě vám rádi poradí s produkty, které nabízí 🙂

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!